Reklama

Reklama

Status: Naživu

  • USA Last Seen Alive (více)
Trailer 1

VOD (1)

Willova (Gerard Butler) brzy bývalá manželka (Jaimie Alexander) záhadně zmizí na čerpací stanici. Ten se vydává do kriminálního podhoubí města, zatímco utíká před úřady a závodí s časem, aby ji našel. (mikki089)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (83)

st.jim 

všechny recenze uživatele

Vaše žena vás už nemiluje a tak vám zahejbá a chce si s vámi dát “pauzu”. Každý normální chlap ví, co to znamená. Kopačky. Odvážíte ji tedy k jejím rodičům a na bezince vám ta koza zmizí jako pára nad hrncem. Co uděláte? Zařvete: ,,BINGOOO!”, vyhodíte její krámy z auta a odjedete domů, nebo zavoláte policii a začnete po ní pátrat? Samozřejmě je první možnost správná. Náš Butlík si ale vybral tu druhou a jako bonus si začal hrát na Ramba, aby svou ženu zachránil a možná ziskal i její srdce zpět. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Gerardu Butlerovi unesli jeho (filmovou) ženu. Sice nevěrnici, ale běda, jestli se jí něco stane! Režisér Brian Goodman ponoukl svého spolupracovníka Marca Frydmana, aby už zase něco kloudného sesmolil. Minule jsme ulovili do filmu Černý motýl Antonia Banderase tentokrát by to chtělo týpka, co má ještě větší akční šmrnc a vysoce kvalitní herecký půdorys. No vida, Gerard Butler se nám ozval, dokonce se bude podílet i na produkci. Pojďme to rychle natočit, než zjistí, že podobný námět už ve světě filmu dávno koluje. Kurt Russell kdysi svedl obdobný souboj s únosci v thrilleru Únos. Butler hraje se zápalem a vervou. Jaimie Alexander, kterou chce dostat ze spárů únosců, se tváří vytrvale nesympaticky, takže jí to unesení divák i přeje. Náš hrdina záchranář se chrabře pohybuje na čtyřech kolech i pěšky, důkladně pročesává benzínovou stanici a lesní houštiny, aby naplnil devadesát minut napětím i klišé. Do zad mu duje příkladně napínavá hudba Sama Ewinga. Pochopitelně bůhvíjak originální thriller to rozhodně není. Butler je ale skvělý tahoun, nechybí spád a thriller pro nudný večer je na světě. 7/10 ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Po Copshopovi druhý nejslabší Butlerův film . Chlápek má se ženskou manželské problémy a jedou k jejich rodičům po cestě mu dochází benzin tak si odskočí na benzinku kde ji unesou. Bohužel na to jak je to krátké je to i průměrné Butler zde zmlátí jednoho chlápka zhruba tak do 40 minuty a na konci si zabojuje v drogovém doupěti kde zastřelí pouze 2 chlápky a jednoho zabije výbuch. Tohle je film někde tak na Novu a za půl hodiny si na to nevzpomenu. 40 procent ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

O tom, že to je čistý priemer niet pochýb, problém je v tom, že tento film nemá vôbec nič na viac. Gerardovi unesú ženu a aj keď to na začiatku vyzerá na skvelý thriller, tak sa film dostane do nudnej roviny. Pár kecačiek, nejaké to behanie a slabý koniec. Nemá to žiadny zvrat, žiadny spád nič. Akcie veľmi málo, príbehovo to neponúklo skoro nič. Pritom stačilo pár zmien, a mohlo to byť 70%. Gerard to drží nad vodou, no a scenár ten je miestami otrasn. Takto musím dať 2, nakoľko potenciál tu bol . ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Táhlá rutina zřejmě na splnění televizních tabulek pro thrillery. Z plakátu filmu můžete vidět zřízeného Butlera jak za ním všechno vybuchuje, ale skutečnost je mnohem prostší. Výbuch tam je jen jeden a dlouho dopředu avizovaný neustálými záběry na hromady sudů s plamínkem a pokud jde o upoceného, nervního Gerarda, který lepí jedno blbé rozhodnutí za druhým na vlastní pěst, užijete si. V žánru unesených filmových postav už tu ale bylo více a mnohem lépe nakroucených pokusů. 40% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (8)

  • Při prohlížení záznamu z bezpečnostních kamer z čerpací stanice se při druhém pohledu na záběry změní vozidla kolem auta podezřelého. Auto před vchodem se posune o dvě parkovací místa doleva a vozidlo vedle podezřelého vozidla se změní z modrého SUV na bílý kamion. (Johnny.ARN)
  • Natáčanie prebiehalo v americkom meste Savannah, štát Georgia. (Real Tom Hardy)
  • Když Will (Gerard Butler) prochází lesem, spatří velký list subtropické rostliny. Scéna byla natočena v Georgii, ale měla by se odehrávat v Nové Anglii, kde takové rostliny nerostou. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama