Reklama

Reklama

Medvěd

(seriál)
  • USA The Bear (více)
Trailer 2
USA, (2022–2025), 23 h 13 min (Minutáž: 20–67 min)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(38)

Obsahy(1)

Mladý šéfkuchař Carmy se zkušenostmi z lepších restaurací se vrací do Chicaga, kde má vést rodinnou prodejnu sendvičů. Snaží se změnit k lepšímu prodejnu i sebe samotného a musí pracovat s neotesaným kuchyňským personálem, který se nakonec stane jeho druhou rodinou. (Disney+)

Recenze uživatele Zajda. k tomuto seriálu (2)

Série 2 (2023) (S02) 

Jedna z nejlepších televizních sérií vůbec. Rozehrála se tu perfektní dramatická linka opepřena komediálními momenty, která zkrátka nemá obdoby. Ten vývoj jednotlivých postav je až k nevíře a na konci si nemůžete pomoct nebrečet ať už štěstím, dojetím, či smutkem. Nemůžu se dočkat další série, ale zároveň si nedokážu představit, jak by se tomu mohli vyrovnat, natož to překonat. Jedná se zkrátka o dokonalý seriálový pokrm, který ve vás bude rezonovat ještě hodně, hodně dlouho po dokoukání. 10/10 ()

Série 3 (2024) (S03) 

Pro mě znovu výborná záležitost, u které mám ale bohužel pocit, že tentokrát spoustě lidem absolutně nesedne. Třetí série totiž může být hodně frustrující na sledování. Ono je to ale pointou. Opravdu soucítíte s postavami, přesně víte, co se jim honí hlavou a proč se nedokážou posunout dál, někomu se omluvit, nebo se s někým usmířit. Je to perfektní zobrazení tohoto pocitu, který každý známe, protože ten seriál je natolik sebevědomý, že se nás nebojí v této náladě topit celou dobu a ty pay offy, hezké lidské momenty a vyvrcholení si z velké části nechává až na příště. Mimo to ale seriál taky nic neztratil ze své dravosti. Výběr hudby je tradičně výborný, kamera lepší než kdy dřív a je tu mnohem větší příklon k experimentálnosti v rámci struktury jednotlivých epizod - První díl je naprostý masterpiece, který je vedle Vidliček to nejlepší, co nám seriál nabídl! Spoustě lidem ale zkrátka bude vadit, že jsme dostali sérii, která je spíš takovou dohrou druhé a zároveň přípravou na čtvrtou. Ono je to ale tak excelentně provedené a opodstatněné, že se na tvůrce nějak výrazně zlobit nemůžu. Stále nejlepší seriál v současné nabídce. ()

Související novinky

Bruce Springsteen dostane hraný film

Bruce Springsteen dostane hraný film

09.04.2024

Příběh legendárního amerického rockového zpěváka a kytaristy Bruce Springsteena se dočká hraného filmu. Chystané dílo by mělo sledovat zejména období vzniku hudebníkova šestého studiového alba s… (více)

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Boj o moc a Medvěd si podmanili ceny Emmy 2023

Boj o moc a Medvěd si podmanili ceny Emmy 2023

16.01.2024

Proběhlé předávání cen Emmy se ocitlo v poněkud kuriózní situaci, když se slavnostní ceremoniál kvůli stávkám v Hollywoodu odsunul ze září 2023 na leden 2024. Navíc zde byly předávány ceny za seriály… (více)

Oppenheimer ovládl 81. Zlaté glóby

Oppenheimer ovládl 81. Zlaté glóby

08.01.2024

Večer v neděli 7. ledna proběhl v kalifornských Beverly Hills 81. ročník předávání cen Zlatý glóbus. Moderátorem ceremoniálu byl komik Jo Koy a jeho přímý přenos vysílala ve Spojených státech… (více)

Reklama

Reklama