Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (40)

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série je plná artové filmařiny, která se prostě mazlí s obrazem, zvukem, hereckými koncerty, takže minimalizuje rozvíjení děje a ubíra se hlavně k analýzám minulosti, vztahů a psychologie postav. Spoléhá hodně na sondování motivace postav pomocí flashbacků, tudíž pro některé diváky to asi může být zklamání, protože je vidět, že tvůrci ani nechtějí dějově linku rozvíjet a Bear se stává seriálem pro fajnšmekry, kteří rádi umělecké výstřiky. Já jsem spokojená tak napůl, ale spíše k té pozitivní straně. Moc se mi paradoxně líbila traumatizující porodní epizoda s Jamie Lee Curtis. Zdejší áčková camea prostě zbožňuju. Jinak je to podle mě krásně procítěný seriál, ale bavila mě jak která epizoda. ()

Chewy 

všechny recenze uživatele

Zvolnilo se tempo vyprávění a třetí část působí jako dojezd té předchozí. Na škodu to není, ale více otázek se položí než zodpoví, k tomu se děj tolik neposune. Postavy přešlapují na místě, snaží se čelit svým problémům bez posunu, to se daří znázorňovat na výbornou. Je pointou, aby byl divák stržen stavy postav. Především v prvních dílech se děje to, proč je Medvěd tak skvělej. Obavám se, že třetí část bude pro většinu zklamáním, nebojí se celou řadu jet ve stejném duchu, sklouzává se tu lehce k artu, a najdou se i tací, kteří s mávnutím ruky prohlásí, že je to depka bez děje. Ti, kteří mají potřebu části mezi sebou porovnávat budou na zážitku tratit nejvíc, protože druhá část byla v mnoha ohledech intenzivnější. Přesto se jedná o pokračování v krasojízdě, s očekáváním budu vyhlížet část čtvrtou. V tuhle chvíli jeden z nejzajímavějších seriálu, třetí část 8/10, 4*. ()

Reklama

BoXBe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvotřídní koncepční album. 1. Díl: Nine Inch Nails videoklipová koláž. 2. Intenzivní konverzačka. 3. Od řádu k chaosu s hudbou Bohuslava Martinů a dalších klasiků. 4. Mozaika postav a jejich životů ve světle změn. 5. Settling Down. 06. Komorní příběh o tom, jak se nevzdávat. Společným jmenovatelem je změna, vypořádávání se s ní, umění s ní žít. Jako celek působí jako hudební album. Co díl, jiná skladba, koncept, jiná gradace, jiná chuť, jiná kinetika, jiná dynamika, jiný tón, jako to Carmyho menu, které má být každý den jiné. Promyšlený koncept ze strany tvůrců. Zajímavé přitom je, že odvaha něco změnit se nedotkla seriálu samotného, ten zůstal jaký je a diváky neznejišťuje, ani třetí není zásadním předělem. Ale stále mě to baví. Stále top. Jako třetí řada zázrak, že udržuje vysokou kvalitu zábavy, to neumí většina jiných nedotažených sérií. Má v sérii své místo a zůstává pořád na vrcholu Tv/Stream zábavy. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi silné 3* alebo presnejšie 3,5*. V porovnaní s úžasnou S02 a tiež veľmi dobrou S01 sa zrazu táto S03 zdá byť "iba" dobrá. Jednoznačne najlepšia bola šiesta epizóda, režisérsky debut Ayo Edebiri (Sydney). Posledné 4 epizódy vrátane finále boli také slabšie, dokonca miestami nuda. Aspoň finále mohlo byť silnejšie (ako u prvých dvoch sérií), bola by som v takom prípade viac naklonená k 4*. Jeremy A. White podáva naďalej neskutočný herecký výkon, wow, klobúk dole. Už tomu hercovi asi neuverím, že to nie je skutočný  Chef Carmy zo Chicaga :))). ()

Zajda. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě znovu výborná záležitost, u které mám ale bohužel pocit, že tentokrát spoustě lidem absolutně nesedne. Třetí série totiž může být hodně frustrující na sledování. Ono je to ale pointou. Opravdu soucítíte s postavami, přesně víte, co se jim honí hlavou a proč se nedokážou posunout dál, někomu se omluvit, nebo se s někým usmířit. Je to perfektní zobrazení tohoto pocitu, který každý známe, protože ten seriál je natolik sebevědomý, že se nás nebojí v této náladě topit celou dobu a ty pay offy, hezké lidské momenty a vyvrcholení si z velké části nechává až na příště. Mimo to ale seriál taky nic neztratil ze své dravosti. Výběr hudby je tradičně výborný, kamera lepší než kdy dřív a je tu mnohem větší příklon k experimentálnosti v rámci struktury jednotlivých epizod - První díl je naprostý masterpiece, který je vedle Vidliček to nejlepší, co nám seriál nabídl! Spoustě lidem ale zkrátka bude vadit, že jsme dostali sérii, která je spíš takovou dohrou druhé a zároveň přípravou na čtvrtou. Ono je to ale tak excelentně provedené a opodstatněné, že se na tvůrce nějak výrazně zlobit nemůžu. Stále nejlepší seriál v současné nabídce. ()

Zajímavosti (2)

  • V tejto epizóde sa objaví skutočný manžel postavy Tiny, ktorý si tu zahral jej manžela. (vydumnica)

Reklama

Reklama