Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (33)

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pred niečo viac ako dvomi týždňami som sa vrátil zo Chicaga, takže o to viac som sa nemohol dočkať novej série The Bear. Aj napriek tomu, že som si to znovu užil, tak sa neviem ubrániť zmiešaným pocitom... Tvorcovia síce opäť predviedli vynijakúcu robotu, postavy boli perfektne napísané, herecké výkony opäť bombastické a kamera zase úplne špičková, ale aj tak som mal pocit, že príbeh sa skoro vôbec neposunul a zostal stáť na mieste, kvôli čomu tretia séria pôsobí iba ako dohra druhej a predohra štvrtej, ktorej ešte k tomu chýba nejaké výraznejšie vyvrcholenie. Celé by sa to dalo nazvať nejakou "medzizastávkou", ktorá nijak obzvlášť neposúva príbeh a ani postavy, ale na druhú stranu prehlbuje a obohacuje ich charaktery a tým pádom sa cítite ako keby ste boli prítomní priamo uprostred diania. Túto sériu odporúča 8 šéfkuchárov z 10, dúfam, že o rok nám The Bear naservíruje o kúsok dokonalejší chod... _____________ "You have no idea what you’re doing and therefore, you’re invincible." ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ač mě Storer tentokrát nerozsekal tak jako v závěru druhé série tak i ve trojce udržel laťku hodně vysoko. Pravda, že třetí série děj nikam zvlášť neposouvá, ale nijak extra to nevadí. Jednak je na téhle sérii vidět že je to jen polovina většího celku jehož vrcholu se dočkáme až v sérii další a jednak se tu díky tomu že není potřeba nikam spěchat dostáváme víc a víc pod kůži jednotlivým postavám a tohle Storer umí fantasticky. Osobně sem si extrémně užíval jednotlivé flashbacky, intenzivní a skvěle nasnímané dialogy a nebo třeba hodně netypickou, ale o to zajímavější první epizodu. Sem hodně zvědavý kam se tenhle Carmyho hon za dokonalostí, který ho (a nejen jeho) postupně zabíjí vyvine a jaká esa z rukávu ještě Storer vytáhne…80% ()

Reklama

Vidly10 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série Medvěda exceluje ve všem, co se vyzdvihovalo v předchozích dvou. Dlouho jsem nezažil seriál, který by ve mě vyvolal celou škálu emocí během desetiminutové scény o přípravě random jídla. Medvěd je pečlivý ve všech bodech. Ví přesně kdy střihnout, kdy pustit hudbu, kdy povolit a kdy přitáhnout. Charaktery jsou zde takové, jaké si je pamatujeme z řad minulých a ať už hádka Carmyho a Ritchieho nebo rozhovor Carmyho a Marcuse o odkazů na vás dokáží zapůsobit stejným dojmem. Třetí série sice působí jako výplň a příprava před tou následující (zvláštní, že ve stejné době vyšly dva seriály s podobným problémem), to ale nic nemění na tom že si vás opět získá svým vlastním originálním a nikde neopakovatelným kouzlem. Highlighty série jsou určitě Ubrousky. Epizoda, která je po nich pojmenována je excelentní, ale samotné ubrousky hrají v této sérii až zvláštně velkou roli. Poslední epizoda je pak ukázkou toho, že i přes všechny ty chaotické a stresující chvíle, které naše postavy prožívají v každodenním životě, se dokáží bavit a vypnout a být chvíli lidmi... nebo ne? ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. řada působí spíše jako dodatek k té druhé, něco jako 2.5. Posun v příběhu se zde spíše nekonal a celé to působilo trochu chladnějším dojmem (jako by Carmy stále zůstal v mrazáku), avšak opět se na to moc dobře koukalo a poslouchalo. I tak jsme se ale dočkali několika skvělých epizod jako Doors či Napkins. Jen pro příště by to chtělo víc šlápnout na plyn. Hands please! ()

BoXBe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvotřídní koncepční album. 1. Díl: Nine Inch Nails videoklipová koláž. 2. Intenzivní konverzačka. 3. Od řádu k chaosu s hudbou Bohuslava Martinů a dalších klasiků. 4. Mozaika postav a jejich životů. Společným jmenovatelem je změna. Jako celek. Co díl, jiná skladba, koncept, jiná gradace, jiná chuť, jiná kinetika, jiná dynamika, jiný tón, jako to Carmyho menu, které má být každý den jiné. Promyšlený koncept ze strany tvůrců. Není to zásadní předěl. Ale stále mě to baví. Stále top. Jako třetí řada přátel. Má v sérii své místo a zůstává pořád na vrcholu Tv/Stream zábavy. ()

Reklama

Reklama