VOD (1)
Série(4) / Epizody(38)
Obsahy(1)
Mladý šéfkuchař Carmy se zkušenostmi z lepších restaurací se vrací do Chicaga, kde má vést rodinnou prodejnu sendvičů. Snaží se změnit k lepšímu prodejnu i sebe samotného a musí pracovat s neotesaným kuchyňským personálem, který se nakonec stane jeho druhou rodinou. (Disney+)
Videa (5)
Recenze (105)
Naprostá blaženost, žrádloláska, famózní gastro porno v housce, s hovězím angusem a lečem. Rozhodně povznášející než vítězná bageta s kuřetem a salsou z bagošky bulvár, a to vše do obědové pauzy, kežby všechny seriály byly tak krátké.. 🌭 [překvapivě stravitelné, ale nejstresovější seriál za hodně dlouhou dobu? Udělám den otevřených dveří, abyste si vyzkoušeli moji práci, a tohle bude jen slabý odvárek..] ()
Jestli Vám říká něco Noma nebo prestižní Eater, tak se tento seriál bude určo líbit. První série byla více než dívatelná, fakt jsem se bavil. Druhá řada vypadá velmi nadějně. Pátým dílem to již lehce začíná nabírat styl Haute cuisine. Zavzpomínal jsem ca 8 let zpět na návštěvu restaurace L'Institut Restaurant, jinak řečená Institut Paul Bocuse v Lyonu. U vstupu do hlavní části je obří foto Paula Bocuse, který od roku 1965 až do své smrti 2018 držel nepřetržitě tři hvězdy, nejdéle na světě. Tak po celé druhé řadě musím zvednout do plných :) A zapomněl jsem napsat o třetí sérii. Nemohu se dočkat finální 4té :) třetí byla takové vyplnění ale velmi příjemné :) ()
Toto bol trochu odrb. Cakal som komediu, ale serial je skor psycho drama, s niekolkymi grotesknymi postavami a situaciami. Prvy diel bol za mna odpad. Neskor som si zvykol a zacalo to byt zaujimave. Ale nie dostatocne. Uznavam ze to je originalne. A mozno aj nie je, len som sa podobnym veciam vyhybal. Najviac ma bavil Oliver Platt, akurat ma iba malu ulohu. Po prvej serii davam 2.5. Mozno po druhej zdvihnem. PS: po druhej serii dam predsalen tri*. Obcas to ma fakt silne sceny a miestami sa dalo aj zasmiat. Na druhu stranu tam bolo stale vela veci ktore ma nebavili. ()
Zajímavá sonda, která velmi sugestivní optikou (doslova) nahlíží pod pokličku jednoho chicagského bufetu a jejich kuchařů. Jestliže nevíte na co čumět v práci anebo ve vlaku, tahle kulinářská delikatesa je ideální volba. Akorát týhle šmakuládě chybí nějaký komprehenzivní/koherentní příběh – na konzistenci pokrmu přeci záleží nejvíce. Ale jinak jde o solidní gastro porno, not gonna lie. Půlhodinová stopáž epizod výhodou.... [VERDIKT: 7,7 medvědích rohlíků v párku z 10] ()
Vstávačka v šest, meal prep, za dvacet otevíráme, neni dost hovězího, ta omáčka je moc hustá, šéf se dneska chová divně, mu teď umřel brácha, chodí prej na AA, je z toho v hajzlu, jeho bratranec, co vlastně neni jeho bratranec, netuší, co tady dělá, je úplně zbytečnej, jenom všechny sere, přestaň furt pilovat ten donut, tahle restaurace je úplně na hovno, máme dluhy, jak jsme vlastně proboha přežili covid, kdo nám střílí do výlohy, nevim, musíme hodit na menu ty špagety, ne, špagety nebudou, proč ne, protože ten recept je mrdka, proč se nevrátíš klohnit do mekáče, máme devadesát hot dogů na uberu, třicet kuřat, kdo dělá hranolky, co tady proboha dělám, jsem k ničemu, končim, jdu domu, nic jinýho neznám, zejtra znova, rinse, rinse, rinse, repeat, repeat, repeat. Yes, chef. Thank you, chef. ()
Galerie (42)
Zajímavosti (10)
- Jeremy Allen White (Carmy) navštěvoval dva týdny kuchařskou školu a pracoval v kuchyni několika restaurací, mimo jiné v michelinské restauraci Pasjoli, aby se na roli v tomto seriálu připravil. (Dalfor)
- Režisérsky debut Ayo Edebiri, ktorá si v seriáli zahrala postavu Sydney. (vydumnica)
Reklama