Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve známé písničce se zpívá o tom, že „medvědi nevědí, že turisti nemaj zbraně“. Medvědi ale bohužel také nevědí, že když najdou v lese kokain, který při neúspěšné předávce vypadl z letadla pašerákům, neměli by ho žrát. Takový medvěd na koksu totiž vůbec neví, co dělá. Ke smůle všech lidských hrdinů příběhu se drogy vysypaly nad idylickou přírodní rezervací, kde by jim za normálních okolností hrozily maximálně puchýře. I proto se jich tu sešlo tolik – klasičtí výletníci, děti za školou, matka jednoho z nich, obětaví strážci parku, gangsteři, kteří hledají spadlý kokain, policista, hledající pro změnu tyhle gangstery… Jak si myslíte, že dopadnou, když narazí na čtvrttunové chlupaté monstrum na tripu? Špatně a většinou na několik kousků. Ačkoliv všichni sem původně dorazili z rozdílných důvodů, teď se upínají k jedinému cíli – dostat se pryč se zdravou kůží. A to nebude jen tak. Zatímco skutečný předobraz medvědího antihrdiny se v roce 1985 předávkoval a pošel, ve filmové verzi je mnohem odolnější, vynalézavější a naštěstí také zábavnější. (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (237)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nakonec to nebylo až tak úplně špatný, díky vtipným Gore scénám, neočekával jsem totiž, že to bude tak slušně krvavý, takže po téhle stránce jsem celkem spokojený - top scéna - sanitka. Medvěd nevypadal nejhůř, ale jinak všechny postavy mdlý, nudný, občas se ty jejich dialogy nedaly vůbec poslouchat. Každopádně, z pohodlí domova, slušná blbost, na zabití nudy. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

No mohla z toho být slušná taškařice. To by se ale režie musel ujmout někdo zručnější než je Elizabeth Banks. Na thriller málo napínavý(spíš vůbec) a na regulérní komedii je to málo vtipný. Herci svým herectvím určitě neoslní. Navíc většina postaviček, který se ve filmu objeví je prostě divná a jejich dialogy doslova ubíjející. O tom, že sjetej chlupáč je otřesně digitální snad ani psát nemusím. Na druhou stranu nějaká ta akce se najde, dojde i na krev, utržený končetiny i střeva. TOPem je pak asi scéna se sanitkou. Když to shrnu tak možná tahle story o sjetým méďovi někoho pobaví ale mě osobně to až tak nevzalo. Každopádně nechápu jak takovej film může jít do kin. Kdybych na to do kina šel tak jsem vyloženě nasranej. Naštěstí mám dost rozumu na to abych od Elizabeth Banks očekával nějakej zázrak. A tak z pohodlí domova uděluju tomuhle kousku 2 hvězdy. ()

Reklama

maddy 

všechny recenze uživatele

Elizabeth Banks by nemala už nikdy točiť filmy. Po otrasnom Movie 43, zbytočných nových Charlie's Angels a najnovšom Cocaine Bear je to viac ako zrejmé. Nemá totiž žiaden režíjny cit. Cocaine Bear mohla byť pomerne uletená čiernohumorná/hororová zábavka, ale v jej podaní z toho vznikol iba film s maximálne otravnými postavami, nefungujúcim až trápnym humorom, smiešnym pokusom o gore, otrasným CGI medveďom a s absolútne nulovou atmosférou a žiadnym tempom, kde je utrpenie sa prelúskať aj tou hodinou a pol. Celé to pôsobí ako lacná C-éčková produkcia, ktorá nemá čo hľadať ani len na streame, nieto ešte v kinách. Uletený nápad s medveďom na kokse fakt nestačí, Elizabeth! CELKOVO: 2/10 ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Čakal som, nie bečkový, ale až cečkový film, niečo na štýl sharknada či Lavalantula. A náhodou som dostal celkom pohodovú záležitosť, ktorá sa chvalabohu nebrala vôbec vážne. Je to celkom vtipné, sem- tam i trapne a detinské , ale to sa dalo čakať a ja som to aj čakal. Medvedík bol trikovo špatný, ale čakal som, že sa aspoň prejaví ako nekompromisný camp zabijak, ale i tam mal veľké rezervy. Nejaká tá trhanica  bola, ale veľa sa toho dialo mimo záber a skoro všetko ostatné bolo všedné a tým aj nezaujímavé. Ku koncu začal film veľmi moralizovať a to sa k tomuto filmu nehodilo. Radšej  mal venovať viac energie zabavnosti, preto som si tento film aj pustil, ale ako postupoval, tak tá vtipnost celkom ustúpila fádnosti. Do kina by som na tento film nešiel , ale doma bol v poho znesitelný. Slabé 3*. ()

Algernons 

všechny recenze uživatele

Asi jediný film, jehož název je zábavnější než on samotný. Medvěd na koksu má jeden vtip a tím je... no medvěd sjetý na koksu, co jste čekali? A tento vtip se ohraje rychleji, než vtipy o Pepíčkovi. Zbytek je plný nudných, otravných postav, který nudně zabijí otravně CGI medvěd. Na konci se pokusíme o moralizaci, poučení a rodinné zprávy, což je v Rkové komedii dost nepochopitelný... Ach jo, potenciál možná nějaký byl, ale ne v těchto rukou. Nuda, nuda a ještě jednou nuda. Alden Ehrenreich a Keri Russell jako jediný aspoň trochu baví. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (8)

  • Film je inspirován skutečným příběhem 79 kg vážícího amerického černého medvěda, který zemřel po požití pytle plného kokainu v listopadu 1985. (bianci)
  • Film obsahuje 2 potitulkové scény. (Stanley619)

Související novinky

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Zemřel herec Ray Liotta

Zemřel herec Ray Liotta

26.05.2022

Ve věku 67 let zemřel herec Ray Liotta, známý například z filmů Mafiáni, Identita, Kokain nebo Země policajtů. O smrti herce informoval server Deadline, podle kterého herec zemřel poklidně ve spánku.… (více)

Reklama

Reklama