Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve známé písničce se zpívá o tom, že „medvědi nevědí, že turisti nemaj zbraně“. Medvědi ale bohužel také nevědí, že když najdou v lese kokain, který při neúspěšné předávce vypadl z letadla pašerákům, neměli by ho žrát. Takový medvěd na koksu totiž vůbec neví, co dělá. Ke smůle všech lidských hrdinů příběhu se drogy vysypaly nad idylickou přírodní rezervací, kde by jim za normálních okolností hrozily maximálně puchýře. I proto se jich tu sešlo tolik – klasičtí výletníci, děti za školou, matka jednoho z nich, obětaví strážci parku, gangsteři, kteří hledají spadlý kokain, policista, hledající pro změnu tyhle gangstery… Jak si myslíte, že dopadnou, když narazí na čtvrttunové chlupaté monstrum na tripu? Špatně a většinou na několik kousků. Ačkoliv všichni sem původně dorazili z rozdílných důvodů, teď se upínají k jedinému cíli – dostat se pryč se zdravou kůží. A to nebude jen tak. Zatímco skutečný předobraz medvědího antihrdiny se v roce 1985 předávkoval a pošel, ve filmové verzi je mnohem odolnější, vynalézavější a naštěstí také zábavnější. (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (239)

Marze 

všechny recenze uživatele

Pro lide medveda nezastrelili, kdyz meli zbran? A proc medved zabil vsechny ktere potkal az na jednoho cloveka, ktereho unesl? Protoze to tak film, ktery srazi par hloupych okamziku, chtel.  Za vlady Raegana opravdu padaly drogy z oblohy a byly vsude. Nadsencum pro beckove filmy se to muze libit. Nebo tem, kteri jsou ve spravne nalade pro hloupou hororovou komedii, ktera se snazi byt filmem, i kdyz je to spis je sled scen, ktere maji pobavit. Takoveto veci by spis mely byt jen na TickTocku. Neni to film pro deti ci pro osoby, ktere nemaji radi moc krve. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tohle mě akorát nepříčetně nasralo. Námět za všechny prachy, neskutečný potenciál, dobře sestříhaný trailer který kurevsky navnadil a plakát jako dělaný pro motiv na tričko. Bohužel, svěřte to posraný ženský a vznikne z toho naprosto stupidní sračka. Příšerný herecký výkony, hrozný postavy, dementní dialogy, příšerný střih. Nemá to žádný švih, žádný tempo, nemá to (a to nesnáším ten výraz) žádný tah na branku. Místo toho, aby dej sledoval v efektivním tempu medvěda který trhá komparzisty na kusy, snaží se "režisérka" o nějaký rádoby rodinný příběh, jenže svým příšerným antitalentem plýtvá materiálem a nabízí jen křeč, trapnost a vše umocňuje hudbičkou jak z teleshopingu devadesátých let na reklamu pro Total Gym. Existují tři věci na světě, ve kterých ženský nemají co dělat a to je fotbal, hokej a režijní stolička. Klidně ať si je Elizabeth Banks prezidentka zeměkoule, ale tady za to bych ji fakt dal pěstí do tlamy. Protože sem se neskutečně těšil. Jedinou * dám za scénu se sanitkou, to je svižný, rychlý, brutální a vtipný. V takovým tempu kdyby se nesl celý film, bylo by zaděláno na béčko desetiletí. Ty stupidní krávo 🖕 30%. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Často sa oplatí odolať pokušeniu a v tomto prípade pokušeniu ísť na film do kina som s prehľadom odolal a dobre som spravil. Ako spomína Arsenal83 film nemal byť žiadnym mixom žánrov ale mal byť iba komédiou a v takom prípade by človek prehliadol aj tie predpotopné efekty, ktoré občas naozaj pôsobia ako spred 40 rokov. Sú však momenty, ktoré by film potencionálne mohli potiahnuť aj na 3*, napríklad tá jazda v dodávke doprevádzaná skvelou hudbou je jedným z nich, ale nakoniec ich je príliš málo a tých 54% je ešte pomerne zhovievavých. A nebolo by to aby sme sa dočkali korektného dementizmu, silných detičiek (aká je realita vieme všetci, už im musia upravovať osnovy v školách lebo sú tak dementné z TikToku, Insta a tabletov), top momentom boli traja belosi ktorý sa snažia okradnúť jedného černocha :-D :-D (pochopiteľne ten ich na šrot rozbije, šak je alfasamec), nechýbali poznámky o nefunkčných, samozrejme že bielych, otcoch (ten korektný liberálny dement by sa mohol prejsť po ceste medzi mojim mestom a Spišským Štvrtkom a videl by, ako vynikajúco fungujúce dediny slovenskej majoritnej menšiny riskujú svoje životy chôdzou po frekventovanej ceste, kde rýchlosť nedodržujú ani len slimáky, lebo ich otecko poslal zbierať po mojom meste drevo, aby mu nebolo zima) ale tá potreba vykresľovať realitu tak, ako si ju niekto predstavuje a akú by ju chcel a aká nikdy nebude stiahla ešte nižšie aj tento film, ktorý vôbec nemusel dopadnúť tak zle. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl naprostý bizár, úlet a letošní absolutní (nejen) kino propadák. Na koksu totiž není jen medvěd a půlka návštěvníků parku, ale především režisérka Elisabeth Banks, která by měla raději zůstat u svých podprůměrných béčkových rolí a nemotat se za kameru. Čekal jsem alespoň tunu pořádného gore, naspeedovaného medvěda a luxusní hlášky hraničící s parodíí, ale bohužel nic z toho se nekoná. Na zábavnou ptákovinu je to až moc málo vtipné, humor je naprosto nevtipný a nefunguje a na vážné medvědí jatka je to zase moc debilní, nevýrazné a gore je tragicky slabé. Nehledě na klasickou debilitu všech postav, které mají tunelové vidění a IQ v záporných hodnotách. Jediný plus pak vidím na celkem ucházející stopáži a barvitém vizuálu, ale tenhle CGI digibordel, kterému chtějí tvůrci říkat „medvěd“ je prostě velký špatný. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Začátek byl i celkem dobrý, ale od poloviny filmu to byla hrozná slátanina. První, čeho si divák všimne, je CGI medvěd, který je opravdu špatně vytvořen a je jasně vidět, že se nejedná o skutečného medvěda. Žánr filmu se pak uvádí thriller/komedie, avšak s komedií to nemá absolutně nic společného. A velkým negativem filmu je i režie Elizabeth Banks, jenž mě zatím moc nepřesvědčila o svých režisérských kvalitách... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (8)

  • Film obsahuje 2 potitulkové scény. (Stanley619)

Související novinky

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Zemřel herec Ray Liotta

Zemřel herec Ray Liotta

26.05.2022

Ve věku 67 let zemřel herec Ray Liotta, známý například z filmů Mafiáni, Identita, Kokain nebo Země policajtů. O smrti herce informoval server Deadline, podle kterého herec zemřel poklidně ve spánku.… (více)

Reklama

Reklama