Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svědomitý Nick Falzone je jedním z nejlepších letových dispečerů, který řídí letecký provoz a přistání na letištích Kennedy, LaGuardia a Newark, tedy vzdušný prostor nad New Yorkem, patřící po celých čtyřiadvacet hodin k nejrušnějším letovým oblastem. Je to obtížná a stresující práce, při níž i sebemenší chyba může znamenat katastrofu, ztrátu místa a celoživotní trauma. Nick je důsledný, precizní a na svou zdatnost patřičně hrdý. Jeho nadšení z dobře vykonané práce však vezme velmi rychle za své, když na jeho pracoviště přichází Russell Bell, kterého předchází pověst dokonalého, ovšem poněkud nezodpovědného dispečera posedlého letadly. Svou část provozu řídí s orlím pérem zastrčeným za ucho a je pravým opakem poněkud upjatého, svědomitého Nicka. Letové středisko se brzy promění v bojiště, na němž se ti dva snaží navzájem trumfovat, a jak jejich souboj nabírá na intenzitě, nezastaví se ani po pracovní době… (TV Nova)

(více)

Recenze (126)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Žijete-li v přesvědčení, že jste největší bourák široko daleko a náhle se zjeví kolega, který má viditelně větší péro než vy, může to být velice nepříjemný útok na vaši psychickou stabilitu. Téma z prostředí letových dispečerů nabízelo plno příležitostí k smíchu, BíBí Thornton je správný řízek... tak proč to, doprdele, byla taková zoufalá nuda? Možná proto, že John "Postrádám charisma" Cusack oslní málokdy a místo humoru se děj věnuje banálním manželským problémům a neurózám. Jedna hvězdička za těch pár (tedy dvě) suchých uchechtnutí, jedna za slušné obsazení (akorát ten Jeník Kusák měl být nahrazen někým šmrncovnějším), zkrátka slabý průměr. 49% ()

nash 

všechny recenze uživatele

No tak asi takhle: první polovina není špatná, byla to docela zábava, ale potom začal Newell s takovou neslanou nemastnou psychologií postav, že tím de facto zkazil celý film. Angelina Jolie je fakt kočka, John Cusack si myslí že je nejlepší na světě a z tohohle omylu ho potom vyvede Billy Bob Thornton. Cusack v tomhle filmu zahrál podle mě opravdu velmi dobře, thornton byl klasicky výborný. No a scéna s turbulencemi je docela hustá. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

No tohle moc zabavny nebylo. I kdyz to byl celkem dobrej napad udelat film z kontrolni veze, tak to co bylo ze zacatku zajimavy, zacinalo postupne nudit. A kdyz se tu do toho nedeje prakticky nic jinyho tak to je hodne spatny. Mohla to bejt dobra komedie, jenze Cusack s Thorntonem nijak zvlast nesouperi, jen Cusack magori a Thornton je furt v klidu. Ale zahrany to bylo slusne. Hlavne Cusack hral skvele, Thornton moc prilezitosti nedostal. I kdyz jsem se parkrat docela nasmal, tak to nebylo dost na to, abych si trouf to oznacit za komedii. Aspon, ze kdyz se tam objevi Angelina Jolie tak se je na co divat. Na tri to bude, ale docela dost sem se nudil. ()

AGO 

všechny recenze uživatele

Podpriemerná komédia, pri ktorej som sa párkrat pousmial, a to je asi tak všetko. K tomu prispel nie moc dobrý a niekedy nudný scenár a John Cusack v hlavnej úlohe, ktorý sa do komédií moc nehodí a očividne sa mu ani moc nechcelo hrať. Zvyšok hercov je fajn, hlavne Billy Bob Thorton je v roli najväčšieho frajera veľmi dobrý. Škoda len toho scenáru... ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Řekl bych že tento film ukazuje něco zajímavého. Až dotedka si pamatuji nezapomenutelný závod, kdy si dva kluci kluci, tedy Nick a Russel, dokazují, kdo z nich řídí lépe a nebezpečnějic. Při první jízdě je Nick naprosto šokován, tak přichází on za volant a Russel při tom strašném ruchu motorů usne. Skvěle rozehraný film, kdo z nich je lepší. Film o povyšování a době, kdy si člověk musí uvědomit, že ne ve všem je nejlepší. Na film jsem nezapomněl ani po dvou letech, ale přesto si vzpomínám, že mě poměrně nudil. Proto dávám pouze tři hvězdičky. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama