Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokáže mladý středoškolák John Cusack obhájit svou lásku k mimořádně šikovné a ambiciózní spolužačce, která chce odejít studovat na prestižní univerzitu v zámoří? Diane Courtová a Lloyd Dobler právě končí střední školu. Dianin rozvedený otec James chce, aby jeho mimořádně inteligentní, ambiciózní a šikovná dcera studovala na prestižní univerzitě ve Velké Británii. Proto se mu nelíbí, že Diane začala chodit s Lloydem, který se mu nezdá pro jeho dceru dost dobrý. Lloyd je sice dobrý sportovec, ale nemá žádné ambice. Aspoň zpočátku. Když však jde o srdce milované dívky, je schopný udělat cokoliv, aby dokázal, že není žádné béčko. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Bane_Boss 

všechny recenze uživatele

Od chvíle co jsem viděl tento fajnový kus, uběhly už nějaké dva týdny a stále mi to leží v hlavě(stejně tak song od Pecy Gabriela), takže čert to vem, seru na to, něco vyjebu(napíši). Nevím jak to Camerón Crowe dokázal, ale bylo to tak kurva ....ani nevím jaké slovo říct....prostě natočené s lehkostí tětivy Legolasova luku. Život napsal sám brácho. Romance na všechny válce s epik špetkou muziky i humoru samozřejmě. A co je hlavní!!!!! - tento film mi stvořil nový životní sen. Jaký? Dobrá otázka. http://www.frenchtoastsunday.com/wp-content/uploads/2012/02/say_anything_boombox.png . K uskutečnění tohoto snu potřebuji nějaký cool RETRO boombox a dívku, které jsem dal srdce a ona mě jen propisku. Pak večer dojebu k ní před barák a pustím Peťu Gabriela na plné obrátky aaaaaaa to je vše. Až tato chvíle nadejde...držte mi palce lurvy! ()

Fancipal 

všechny recenze uživatele

Prvotina Camerona Crowa není jeho nejlepším dílem, ale z mého pohledu rozhodně nejcennějším. Vždycky je zajímavé sledovat, jakým způsobem žila a přemýšlela generace před Vámi. Crowe servíruje nezapomenutelnou výpověď své doby. Žánr komedie pro dospívající má hrstku nadčasových filmů. Řekni cokoliv je jedním z nich. Jednoduše proto, že má co říci a činí tak upřímným, inteligentním a nestrojeným způsobem, což je v kontrastu s velkou částí dnešních snímků určených pro mládež, kde slyšíte slova, ale ve skutečnosti Vám jenom zvoní v uších. ()

Reklama

darkreider 

všechny recenze uživatele

Aj keď mladý Cusack v baloňáku bol výborný a niektoré scény luxusné, vadili mi režijné strihy, ktoré vo väčšine prípadov prišli z čista jasna a trochu ma zaskočili. Film mi potom pripadal trochu nesúvislí. Netvrdím, že to nie je otázka vkusu a možno nálady a nabudúce už to tak možno prežívať nebudem. Lepšie tri. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Romantické filmy jsou v poslední době celkem průser, ale Cameron Crowe má něco do sebe pořád - většinou - a očividně toho měl do sebe dost i na začátku kariéry. Krásný film, který se nutně nesnaží o sentiment za každou cenu, ale je zábavný a má skvělé herecké výkony, kdy dnes byste neřekli, že John Cusack byl něčeho podobného schopný. ()

Goldenhair 

všechny recenze uživatele

Zase jeden z filmů u nás neznámý, ve Státech osmdesátková klasika, která zdomácněla hlavně díky skvělému soundtracku a nezapomenutelné scéně s rádiem, kdy John Cusack pouští své milé nádhernou pecku Petera Gabriela. Moc pěkný film s chytrými dialogy. Pro mě o žďobec lepší než High Fidelity. “She's gone. She gave me a pen. I gave her my heart, she gave me a pen...“ ()

Galerie (31)

Zajímavosti (16)

  • John Cusack v tomto filmu hraje bratra své skutečné sestry, Joan Cusackové. (Ištván87)

Reklama

Reklama