Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terri Fletcher (Hilary Duff - Dvanáct do tuctu, Slez ze stromu) je dívka z malého města s jedinečným hlasem. Poté co osobní tragédie změní její život, se Terri navzdory svému otci rozhodne strávit léto na hudební akademii v Los Angeles. Terri je nejprve ohromená a zaražená z nového prostředí, ale je pevně rozhodnutá nepromarnit jedinečnou příležitost. Navíc brzy poznává nové přátele, výborného učitele a taky první velkou lásku. Ve vedlejších rolích se objeví John Corbett (Moje tlustá řecká svatba), Oliver James (Co ta holka chce), Rebecca De Mornay (Identita) a David Keith (Ponorka U-571). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Damiel 

všechny recenze uživatele

37 % - Svařák komedie, dramatu a romantiky, umíchaný ze existujících všech klišé. V tomto případě vyniká hlavně umělé dojení emocí, nepřirozená hra na city, nánosy sentimentu, Toho cukru je tady tolik, že cukrovkáře by po požití snímku museli ihned odvézt na ARO. Deset kostek v malém espresu. Místo sušenky jsou k němu servírovány šroubované, patetické repliky, jaké by živí lidé z masa a kostí zřejmě nikdy z pusy nevypustili. Hrdinové jsou ploší jako letištní runway, černobíle rozděleni na ty „hodné“ a na ty „zlé“. O nějaké byť elementární psychologii postav nemůže být řeč (kraluje týpek jménem Kiwi). Zpěv Hilary Duff nechávám bez komentáře :-) ()

MartyS 

všechny recenze uživatele

Moc pekny film s dobrym pribehem.Mlada talentovana zpevacka,ktere brachai pomuze s prihlaskou na skolu, aby nezustala cely zivot v zapadakove se svym talentem.Diky nemu se dostane na skolu,ale bohuzel zemre,coz ji hodne zarmouti.Ze zacatku to jde ztuha to zpivani, ale postupne se to zlepsi a ukaze jak je dobra.Konec je velmi napinavy, kdyz ma zpivat na predstaveni.Ve filmu hrali take dobre songy, takze urcite stoji za to poslechnout soundtrack ;) ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Aaron Zigman: 1. Fly (Hilary Duff) ,2. Home (Three Days Grace) ,3. Walking On Sunshine (Katrina) ,4. Change In My Condition (Keegan) ,5. Jericho (Hilary Duff) ,6. Are You Ready (Three Days Grace) ,7. We Might As Well Be Strangers (Keane) ,8. Play It Loud (MxPx) ,9. Someone's Watching Over Me (Hilary Duff) ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Asi jsem jedna z mála, kdo se rád kouká na filmy s Hilary. :-) Není to žádná oslnivá herečka, snad ani zpěvačka, ale já ji mám prostě ráda. Baví mě ty lehce přihlouplé filmy o mladých, s mladýma a romatikou. Tenhle film mě pobavil i rozbrečel. Je to příběh o holce, která ráda zpívá. Po cestě z koncertu ztratí bratra, který ji ve zpěvu podporoval. Vlastně díky němu se dostane na letní akademii. A tady začíná příběh, který je plný písniček, hudby, lásky, nenávisti... Takže ode mě má 4 hvězdy. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Terri Fletcherová (Hillary Duff) je obyčejná holka, jejímž jediným snem je dostat se na letní hudební školu do Los Angeles. Její otec o tom nechce ani slyšet (zvlášť po tragédii, která se stala jejímu bratrovi), ale za pomoci matky a tety nakonec Terri do velkoměsta odjíždí. I když si ze začátku nemůže na školu zvyknout, brzy si najde přátele a možná i svoji první velkou lásku. Ale pořád je to škola, a závěrečná zkouška se rychle blíží ... Hillary Duff asi zjistila, že se její cédéčka špatně prodávají, a že je nutno prodeje kapku podpořit. A jak se nejlépe vetřít lidem do podvědomí? Hudební teenagerovská komedie pro celou rodinu, že ano. Akorát že Nikdy to nevzdávej je úplně průměrnej film se spoustou klišé a s tématem, které jsme taky už stotisíckrát viděli a s naivní zápletkou (kde nakonec režisér zapojil veškerou svoji fantazii, a (sorry za spoiler) soutěž naše hrdinka opravdu nevyhraje). Hillary Duff ničím nepřekvapí (zpívat asi umí, to posoudit nemůžu, neb její styl hudby není můj šálek kávy), takže jediné co mě potěšilo byl John Corbett v roli výstředního učitele hudby... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Nikdy to nevzdávej! se zpočátku jmenovalo „Heart od Summer“, ale když se americká premiéra přesunula ze srpna na říjen, producenti raději změnili název. (imro)
  • Skupina, jejíž koncert navštívila Terri a její bratr na začátku filmu, jsou kanadští Three Days Grace. (imro)
  • Námět filmu pochází z hlavy Mitche Rottera, který je viceprezidentem sekce soundtracků ve studiu New Line. (imro)

Reklama

Reklama