Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terri Fletcher (Hilary Duff - Dvanáct do tuctu, Slez ze stromu) je dívka z malého města s jedinečným hlasem. Poté co osobní tragédie změní její život, se Terri navzdory svému otci rozhodne strávit léto na hudební akademii v Los Angeles. Terri je nejprve ohromená a zaražená z nového prostředí, ale je pevně rozhodnutá nepromarnit jedinečnou příležitost. Navíc brzy poznává nové přátele, výborného učitele a taky první velkou lásku. Ve vedlejších rolích se objeví John Corbett (Moje tlustá řecká svatba), Oliver James (Co ta holka chce), Rebecca De Mornay (Identita) a David Keith (Ponorka U-571). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

michael.film 

všechny recenze uživatele

Terri (Hilary) bola príliš vtieravá na môj vkus. Počas filmu stále neprichádzam na to či ide o Drama, Komédiu alebo Teenegerský žvást storočia, viem len to že pre Hilary Duff bol toto úspech - Zatiaľ jediný film na ktorý sa dá pozerať a ona v ňom hrá, inak ma jej filmy nikdy neoslovili (Samozrejme okrem Modernej Popolušky :D Christmas Movie ktorý som videl raz za život) ()

lucinkapes 

všechny recenze uživatele

Romantický, dojemný, smutný, veselý... to všechno jsou možné přívlastky pro tento VYNIKAJICI snímek. Ona smutná příhoda na začátku dodala tomuto filmu na přesvědčivosti a realistickem příběhu a ubrala mu na naivitě díky němuž se od podobných filmů odlišuje. Hilary ukazala, že umí zahrát i vážné a smutné scény na jedničku. Stejně tak hudba byla úžasná. ()

Reklama

Luczynkaaa 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoci, ale Hilary Duff byla odmalička snad má nejoblíbenější herečka. A tohle byl pár let můj nejoblíbenější film. Miluji zpěv, a proto jsem se do Hilary alias Terri Fletcherové dokázala opravdu vžít. Snímek, který dokáže opravdu rozplakat, a kdykoli ho vidiím, opravdu ty slzy jsou:) Dávám 4 hvězdy za film a za Hilary a další hvězdu za krásného Olivera Jamese:) Tenhle film zkrátka u mě bude na prvních příčkách. ()

mikalana 

všechny recenze uživatele

Základní ingrediencí tohoto snímku je touha po splnění snu, okořeněno smrtí bratra a zamícháno s otcovým přehnaným opatrováním, dezertem je první láska a servírujeme pěkně nazdobeno a podepsáno Hilary Duff. Dlouho jsem hledala podobný film a konečně jsem ho našla. Přesto si kladu otázku, jak dlouho bude moci herečka hrát svoje role. Mládí není na věky a čeká ji potom herecká budoucnost? Dokáže se předvézt v komplikovanější roli anebo ji v budoucnosti profesionální ochutnávači pošlou do zapomenutí nadějných avšak nedotažených receptů? ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, jako by si tvůrci filmů Danielle Steel odskočili vytvořit něco pro mladé americké ovečky. Úroveň je podobná. Scénář tohoto filmu je neskutečně hloupý, prvoplánovitě sladkobolný a primitivně nedomyšlený. Hillary Duff v hlavní roli herecky slabá, i když sympatická. Takovýchto hudebních dramat (snad?) pro mládež už vznikly mraky, toto dílo je navíc jedním z nejslabších článků této žánrové hromádky. A pokud takto vypadá výuka na amerických uměleckých školách, no tak to teda ouvej! Velmi slabý rychlokvas s nezajímavými postavami. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Skupina, jejíž koncert navštívila Terri a její bratr na začátku filmu, jsou kanadští Three Days Grace. (imro)

Reklama

Reklama