Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terri Fletcher (Hilary Duff - Dvanáct do tuctu, Slez ze stromu) je dívka z malého města s jedinečným hlasem. Poté co osobní tragédie změní její život, se Terri navzdory svému otci rozhodne strávit léto na hudební akademii v Los Angeles. Terri je nejprve ohromená a zaražená z nového prostředí, ale je pevně rozhodnutá nepromarnit jedinečnou příležitost. Navíc brzy poznává nové přátele, výborného učitele a taky první velkou lásku. Ve vedlejších rolích se objeví John Corbett (Moje tlustá řecká svatba), Oliver James (Co ta holka chce), Rebecca De Mornay (Identita) a David Keith (Ponorka U-571). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

MISSha odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza, hrůzoucí!!! Dialogy které trhali uši,trapnost a předvídatelnost děje,otřesní herci kterým jednoznačně vévodí Hilary Duff... Existuje jen velice málo hereček které skloubí hraní a zpěv (např. Nicole Kidman) ale existují i herečky kterým nejde ani jedno ani druhé. A to je případ právě Hilary, moc nechápu její popularitu a budu si teď dávat sakra majzla, abych nenarazila na další sr**ku ,s ní v hlavní roli. ()

Chip89 

všechny recenze uživatele

Hilary Duff mi jako herečka vůbec nesedí, přijde mi v každé scéně jak kdyby jí někdo hrozně ubližoval a ona byla obrovskáchudinka. Jediné, co se mi v tomhle filmu líbí je jak se vypořádat se ztrátou někoho blízkého, znovu začít žít a jít si za svým snem. Ale o tom je natočeno spoustu filmů a tenhle je jeden z těch slabších . ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Sam Schreiber / Mitch Rotter | Hudba: Aaron Zigman, Machine Head | Produkcia: Sean McNamara,, David Brookwell, Toby Emmerich, A.J. Dix, Sara Risher, William Shively | Distribúcia: New Line Cinema | Štúdio: Brookwell McNamara Entertainment | Rozpočet: 15 miliónov $ | Tržby: 14,867,514 $ || Jednoduchá odrhovačka na motív "život je niekedy krutý, no musíš ísť ďaľej" a "splň si svôj sen". Na prvý raz celkom príjemná oddychovka, no napodruhý krát už vadí až príliž priemerný talent hlavnej predstaviteľky. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Sice moc načančaný poněkud naivní snímek o lepší stránce života v LA, ale když toho optimismu je tak žalostně málo, proč ne. Na krásnou dvojku Terri a Jay se dobře koukalo a dobře se je poslouchalo, hudby není nikdy dost, tak co bych řešila. Jak říká velmistr Beethoven: "Hudba je vyšší zjevení než veškerá moudrost a filozofie." Můžu jen souhlasit a přidat se k dalším slovům z filmu: "Umělci sdělují emoce." ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale měla jsem tendence ten film prořvat od začátku do konce. Nejspíš nějaký extra citlivý období - jinak si to nedovedu vysvětlit. Závěrečná písnička (vždycky tam musí být!) byla pro mě zklamáním, rozhodně to nebyla žádná pecka. Fajn byla minirole Kat Dennings (možná bylo štěstí, že to byla opravdu minirole, protože její postava byla fakt divná) a přítomnost "Iana ze Sexu ve městě". Dávám jednu hvězdičku navíc... i když si vůbec nejsem jistá za co. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Pro scénáristu Sama Schreibera byl snímek debutem na poli celovečerního filmu. (imro)
  • Nikdy to nevzdávej! se zpočátku jmenovalo „Heart od Summer“, ale když se americká premiéra přesunula ze srpna na říjen, producenti raději změnili název. (imro)
  • Hillary Duff byla za Nikdy to nevzdávej! a zároveň také za Moderní popelka (r. Mark Rosman) nominovaná na Zlatou malinu. Za oba snímky získala také cenu Blimp na Kid’s Choice Awards. (imro)

Reklama

Reklama