Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (3 984)

plakát

Maxton Hall: Svět mezi námi (2024) (seriál) 

Maxton Hall je klasická pohádka o tom, jak se bohatý zakouká do chudé, jak se z nenávisti stane láska, že v chudém domě je láska, kdežto v bohatém jen chlad... no dosaďte si ještě nějaké klišé, které vás napadne a skoro jistě tam bude. Plusem je, že je to všechno zabalené do hezkého kabátku a pokud máte tyhle příběhy rádi a dokážete se přenést přes vykulené oči a sevřené rty hlavní hrdinky v každé třetí scéně, tak je to pro vás to pravé.

plakát

Maxton Hall: Svět mezi námi - Mimo dosah (2024) (epizoda) 

Já vím, jak to dopadne, ale prostě si to odmítám připustit! :D Jedině Kieran a Ruby! Nezlobte se na mě, ale Baeufort si tam vede nějakou vymyšlenou válku a je tak trapnej, až je mi za něj stydno. A nějakým chytnutím sestry za ručičku svou debilitu nevylepší.

plakát

Potvora (2016) (seriál) 

První tři díly mě uváděly do rozpaků, protože jsem za prvé čekala Mirandu 2.0 a za druhé byla ta holka a její život tak k politování, že mi přišlo až nepatřičný se pomalu čemukoli smát. V druhé sérii se dala do kupy, psycho rodinka zůstala, přibyl divnej hot kněz a já tetelila v té chemii mezi postavami. Oblíbené postavy: Claire, hot kněz

plakát

Potvora - Série 2 (2019) (série) 

Jo, dost možná se z toho v druhé sérii stala prostě vztahovka, ale... mě to prostě dostalo. Hlavní hrdinka se postavila na nohy, a už to (díky bohu) nebylo postavený na vtipech o člověku, kterej si neváží sám sebe.