Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terri Fletcher (Hilary Duff - Dvanáct do tuctu, Slez ze stromu) je dívka z malého města s jedinečným hlasem. Poté co osobní tragédie změní její život, se Terri navzdory svému otci rozhodne strávit léto na hudební akademii v Los Angeles. Terri je nejprve ohromená a zaražená z nového prostředí, ale je pevně rozhodnutá nepromarnit jedinečnou příležitost. Navíc brzy poznává nové přátele, výborného učitele a taky první velkou lásku. Ve vedlejších rolích se objeví John Corbett (Moje tlustá řecká svatba), Oliver James (Co ta holka chce), Rebecca De Mornay (Identita) a David Keith (Ponorka U-571). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

The_God 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděl asi stokrát, ale pokaždý se jmenoval jinak. Je to tak absolutně průměrnej průměr, že nemá daleko k odpadu. Při ukázkách jsem si říkal, že se jenom pletu a bude to mít nápad. Tak mladý a tak hloupý jsem. Už od začátku jsem věděl, co se stane, jenom jsem musel počkat asi 15 minut, abych si doplnil postavy do jednotlivých osudů. Trefil jsem se. Takže celkem vzato - naprosto předvídatelný film, který ničím nepřekvapí. Jděte se radši dívat, jak schne barva. 1* dávám jakožto příznivec klasické hudby za krátké ukázky různých skladeb. Vy ostatní ji klidně odečtěte. ()

Henry Morgan 

všechny recenze uživatele

Kurvááá, jak já nesnáším, když má hlavní hrdina/hrdinka celou dobu výraz "umučení krista"! Tento terminus technikus se stává poslední dobou absolutně všudypřítomným fenoménem. To na těch zajebaných hereckých školách nedokážou naučit něco přirozenějšího než téměř hmatatelně ublíženeckou grimasu? Jděte se bodnout, režisér, který tohle pustí je samozřejmý idiot! ()

Reklama

Hopper 

všechny recenze uživatele

Ďalší z filmov, ktorý som dokázal v nemom úžase sledovať len vďaka absencii inej zmysluplnej činnosti zavretý na hotelovej izbe o piatej rannej, kedy sa vďaka časovému posunu nedarí spať. Klasický príbeh o popoluške, ktorá k šťastiu prišla s úbohými hereckými (?) výkonmi a stupídnym, až po záverečné titulky predvídateľným scenárom. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Zcela ničím nevynikající snímek s průměrným a ohraným příběhem pohrávající s vlnou emocí. Od začátku bylo úplně jasné jak vše dopadne, ale to nevadí, protože při takových filmech se krásně vypíná mozek a nemusíte se na nic důležitého soustředit. Do hlavního vysílacího času bych film nezařadila. Hodí se na sobotní pošmourné odpoledne, kdy je venku dušičkové počasí a vám se nechce nikam jít. ()

daEmoNickY odpad!

všechny recenze uživatele

Prisel jsem se svoji jeste ne byvalou pritelkyni na most. Po chvili zvatlani zaclo prset. Prykril jsme ji bundou. Odesel jsem se svoji byvalou pritelkyni. A nasli ji? To bych tady nebyl. Chci rict ze takove veci se stavaji. Ale kdyz se s stavaji s kadenci ta ta ta ta ta. Ta ta tak to je ... [[[[[na dvd jsou bonusy: o nataceni...]]]] Tak genijalni jako reziser. Videls jak se mu stab smal. (miluju kdyz holky napodobuji chlapa) "Joooo to je brilatni". (a kdyz se pak stahnou) Kroutili hlavou. (kdyz se s nami snazi srovnat) Hehehe. (a kdyz si to uvedomi) Dyt nad tim korenem kroutili hlavou To jsem se fakt smal. (jak se nam snazi prihrat)Co o tom rict? (drnkaji na krehkou strunu) Furt sem mela pocit ze se mi snazi vnutit pocity. (a pak nas prekvapi) Jakoby tam byly dva filmy. Kdyby to byl jenom pocit. Ja bych rekl ze mi to primomelo tichou postu. Jak nic vlastne nerikali? To vlastne taky. Ale spis jak placali scenu na scenu. Jako kdyz nejakej samotar chce hrat fotbalek, kope micek, dobelha se do brany a pak se raduje ze to chytil. (jak nam vychazeji vstric) Ale gola neda, co? ........... No proste maso je zajimavejsi nez tahle zelehlenenina. Asi tak. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Námět filmu pochází z hlavy Mitche Rottera, který je viceprezidentem sekce soundtracků ve studiu New Line. (imro)
  • Hillary Duff byla za Nikdy to nevzdávej! a zároveň také za Moderní popelka (r. Mark Rosman) nominovaná na Zlatou malinu. Za oba snímky získala také cenu Blimp na Kid’s Choice Awards. (imro)

Reklama

Reklama