Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terri Fletcher (Hilary Duff - Dvanáct do tuctu, Slez ze stromu) je dívka z malého města s jedinečným hlasem. Poté co osobní tragédie změní její život, se Terri navzdory svému otci rozhodne strávit léto na hudební akademii v Los Angeles. Terri je nejprve ohromená a zaražená z nového prostředí, ale je pevně rozhodnutá nepromarnit jedinečnou příležitost. Navíc brzy poznává nové přátele, výborného učitele a taky první velkou lásku. Ve vedlejších rolích se objeví John Corbett (Moje tlustá řecká svatba), Oliver James (Co ta holka chce), Rebecca De Mornay (Identita) a David Keith (Ponorka U-571). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

MartyS 

všechny recenze uživatele

Moc pekny film s dobrym pribehem.Mlada talentovana zpevacka,ktere brachai pomuze s prihlaskou na skolu, aby nezustala cely zivot v zapadakove se svym talentem.Diky nemu se dostane na skolu,ale bohuzel zemre,coz ji hodne zarmouti.Ze zacatku to jde ztuha to zpivani, ale postupne se to zlepsi a ukaze jak je dobra.Konec je velmi napinavy, kdyz ma zpivat na predstaveni.Ve filmu hrali take dobre songy, takze urcite stoji za to poslechnout soundtrack ;) ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších teenage filmů, který se mi líbil od malička a stále mě nepřestává bavit. Nemluvím tady o hereckých nebo pěveckých výkonech, to by hodnocení rozhodně nezvedlo, ale o krásném příběhu, jehož prostředí je mi tak blízké. Zajímavá kamera a hudba (která však občas působí až příliš monumentálně) podtrhují silnou atmosféru filmu. ()

Reklama

Handle 

všechny recenze uživatele

Filmy s Hilary Duff jsou většinou opravdu hloupé, dětské a naivní. Nejsou přímo na odpad, ale neumím si představit, že jdu na to do kina nebo něco takovýho. Řekl bych, že toto ocení spíše 12-ti leté holky, každopádně tento film mě špatný nepřišel. Trochu drama, trochu komedie, trochu rodinný, trochu hudební, trochu romantický... Sice všechno jen trochu, ale čekal někdo něco víc? Čekal někdo nějaký vyjímečný film? Asi težko. Hodnocení je tu v rámci žánru podle mě až moc nízké, náhodou se jedná o koukatelný průměr a jeden z těch lepších filmů s Hilary Duff. Ono to překvapivě mělo i nějakou tu pointu. Dokonce i velmi dobré momenty, které byly třeba ihned zkaženy blbým dialogem, nebo maximálním klišé, který tento film také nabízí. Samozřejmě, že už jsme všechno X krát viděli, ale proč ne... Na jedno odpoledne to špatné nebylo a závěrečná píseň se mi dokonce i velmi líbila a lehce dojala... :) Musím říct, že tak trochu překvapení. 60%. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

To je přesně ten typ filmu, u kterýho soptím, trpím a stávám se nepříčetným. Stupidita od začátku do konce. Otec se chová jako kretén, matka radši nic neříká, dcera je neskutečná naivka a brácha má všechno na háku. Dochází k neskutečným situacím, např. 16 letá dcera říká: "Ještě nikdy jsem tátovi nelhala!", nebo otec dá synovi domácí vězení, jen co syn odmaturoval, kvůli naprosté banálnosti. Dceru vezmou na hudební konzervatoř, kde jsou všichni úplní virtuozové, zatímco ona nic neumí... atd. Takových šíleností je tam spousta. Je to nezáživné, hloupé a 100x omleté klišé, při kterém jsem hned několikrát odhadl, co bude následovat za scénu. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Terri Fletcherová (Hillary Duff) je obyčejná holka, jejímž jediným snem je dostat se na letní hudební školu do Los Angeles. Její otec o tom nechce ani slyšet (zvlášť po tragédii, která se stala jejímu bratrovi), ale za pomoci matky a tety nakonec Terri do velkoměsta odjíždí. I když si ze začátku nemůže na školu zvyknout, brzy si najde přátele a možná i svoji první velkou lásku. Ale pořád je to škola, a závěrečná zkouška se rychle blíží ... Hillary Duff asi zjistila, že se její cédéčka špatně prodávají, a že je nutno prodeje kapku podpořit. A jak se nejlépe vetřít lidem do podvědomí? Hudební teenagerovská komedie pro celou rodinu, že ano. Akorát že Nikdy to nevzdávej je úplně průměrnej film se spoustou klišé a s tématem, které jsme taky už stotisíckrát viděli a s naivní zápletkou (kde nakonec režisér zapojil veškerou svoji fantazii, a (sorry za spoiler) soutěž naše hrdinka opravdu nevyhraje). Hillary Duff ničím nepřekvapí (zpívat asi umí, to posoudit nemůžu, neb její styl hudby není můj šálek kávy), takže jediné co mě potěšilo byl John Corbett v roli výstředního učitele hudby... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Skupina, jejíž koncert navštívila Terri a její bratr na začátku filmu, jsou kanadští Three Days Grace. (imro)
  • Hillary Duff byla za Nikdy to nevzdávej! a zároveň také za Moderní popelka (r. Mark Rosman) nominovaná na Zlatou malinu. Za oba snímky získala také cenu Blimp na Kid’s Choice Awards. (imro)

Reklama

Reklama