Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terri Fletcher (Hilary Duff - Dvanáct do tuctu, Slez ze stromu) je dívka z malého města s jedinečným hlasem. Poté co osobní tragédie změní její život, se Terri navzdory svému otci rozhodne strávit léto na hudební akademii v Los Angeles. Terri je nejprve ohromená a zaražená z nového prostředí, ale je pevně rozhodnutá nepromarnit jedinečnou příležitost. Navíc brzy poznává nové přátele, výborného učitele a taky první velkou lásku. Ve vedlejších rolích se objeví John Corbett (Moje tlustá řecká svatba), Oliver James (Co ta holka chce), Rebecca De Mornay (Identita) a David Keith (Ponorka U-571). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

nikushaa 

všechny recenze uživatele

Vždy som si vravela, že sa mi tento film nepáči. Ale vždy, keď naň narazím, tak ho už proste musím dopozerať. Je to síce len ďalšia americká kravina, akých je ešte asi milión, ale myšlienku má celkom peknú a pravdivú - nech sa stane čokoľvek, človek by sa nemal vzdávať svojich cieľov a spraviť všetko preto, aby ich dosiahol. Samozrejme predvídateľný dej a klasický happy-end nesmú chýbať, ale aj tak musím dať až 3* :) ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

První čtvrtina bylo čiré zoufalství. Teenagerovský doják s nezajímavými postavami a uši trhajícími dialogy. Taková snůška klišé se jen tak nevidí! Jak se Hilary Duff dostala na letní hudební školu, dalo se na to docela koukat, dokonce se objevilo i pár herců, kteří nejsou trapní (John Corbett), ale příšernosti ze začátku se občas zákeřně vracejí, aby ohrozily stravitelnost filmu pro nepuberťačky a videoklipové tempo zmrazily na nulu. ()

Reklama

Elissabet 

všechny recenze uživatele

Nevím čím začít...takže začnu asi od začátku. Smutný (možná až moc) úvod váś provází celý film. Dál...přijde na školu, najde pěknýho kluka a pěknou mrchu...nic moc zvláštního. Hilary sice zpívá fakt hezky, to je pravda, ale herečka je to průměrná, to stejný ostatní herci. Líbilo se mi to, i když ne zas tak moc. Byla bych dala 2*, ale tu třetí musím dát ještě za soundtrack, který se taky vydařil. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Sam Schreiber / Mitch Rotter | Hudba: Aaron Zigman, Machine Head | Produkcia: Sean McNamara,, David Brookwell, Toby Emmerich, A.J. Dix, Sara Risher, William Shively | Distribúcia: New Line Cinema | Štúdio: Brookwell McNamara Entertainment | Rozpočet: 15 miliónov $ | Tržby: 14,867,514 $ || Jednoduchá odrhovačka na motív "život je niekedy krutý, no musíš ísť ďaľej" a "splň si svôj sen". Na prvý raz celkom príjemná oddychovka, no napodruhý krát už vadí až príliž priemerný talent hlavnej predstaviteľky. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Aaron Zigman: 1. Fly (Hilary Duff) ,2. Home (Three Days Grace) ,3. Walking On Sunshine (Katrina) ,4. Change In My Condition (Keegan) ,5. Jericho (Hilary Duff) ,6. Are You Ready (Three Days Grace) ,7. We Might As Well Be Strangers (Keane) ,8. Play It Loud (MxPx) ,9. Someone's Watching Over Me (Hilary Duff) ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • 15-milionový teenagerský snímek vydělal za první víkend (8. – 10.10.) promítání v USA 4 mil. dolarů a celkový obrat se pak vyšplhal na 10,4 milionu. (imro)

Reklama

Reklama