Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terri Fletcher (Hilary Duff - Dvanáct do tuctu, Slez ze stromu) je dívka z malého města s jedinečným hlasem. Poté co osobní tragédie změní její život, se Terri navzdory svému otci rozhodne strávit léto na hudební akademii v Los Angeles. Terri je nejprve ohromená a zaražená z nového prostředí, ale je pevně rozhodnutá nepromarnit jedinečnou příležitost. Navíc brzy poznává nové přátele, výborného učitele a taky první velkou lásku. Ve vedlejších rolích se objeví John Corbett (Moje tlustá řecká svatba), Oliver James (Co ta holka chce), Rebecca De Mornay (Identita) a David Keith (Ponorka U-571). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Ištván87 odpad!

všechny recenze uživatele

Moje první setkání se zajímavým úkazem, kdy i velice netalentovaní herci z disneyovského druhu teenagerovských s*aček typu Muzikál ze střední a hned to dopadlo takhle bídně. Tenhle film je zhruba stejně blbej jako výše zmíněné slátaniny, ale je hrozně zákeřný v tom, že se snaží si hrát na něco víc. V normálním životě byste s dívkou, které zemřel její milovaný bratr, soucítili, ale když jí hraje Hillary Duff a ještě ke všemu takovýmto stylem v takovémto filmu, tak máte chuť jí po způsobu moudrých native americans přivázat k mučednickému kůlu a expresně jí poslat za bráškou... ()

zero_zelo odpad!

všechny recenze uživatele

tak to pardon, ale jako milovník béček až céček a otrlý divák si dovoluji říct, že pokud bych tomudle dala jedinou hvězdičku, tak si ty ostatní, kdykoli čemukoli udělený, můžu strčit do prdele a rovnou asi i smazat profil. a eště sem to viděla dabovaný. netušila sem, že v dnešní době se dá dabovat tak kvalitně jako kdysi dávno Dva roky prázdnin, kde se netrefovali občas nejen do huby, ale kolikrát snad ani do postavy. ps: komentář Nathalie (**) souhlasí, toto je pouze můj osobní dovětek ()

Reklama

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení není ovlivněno pouze hezkou tvářičkou H.Duff, dějovou zápletkou a obstojnou hudbou. Je ovlivněno také myšlenkou, kterou by si měl každý člověk z tohoto příběhu vzít. Tj. pokud něco miluješ, jdi si za tím, protože je důležité mít vždy dobrý pocit z toho děláš a věř tomu, že lidé poznají, když něco děláš z láskou. Slabší, ale 4. ()

Chip89 

všechny recenze uživatele

Hilary Duff mi jako herečka vůbec nesedí, přijde mi v každé scéně jak kdyby jí někdo hrozně ubližoval a ona byla obrovskáchudinka. Jediné, co se mi v tomhle filmu líbí je jak se vypořádat se ztrátou někoho blízkého, znovu začít žít a jít si za svým snem. Ale o tom je natočeno spoustu filmů a tenhle je jeden z těch slabších . ()

The_God 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděl asi stokrát, ale pokaždý se jmenoval jinak. Je to tak absolutně průměrnej průměr, že nemá daleko k odpadu. Při ukázkách jsem si říkal, že se jenom pletu a bude to mít nápad. Tak mladý a tak hloupý jsem. Už od začátku jsem věděl, co se stane, jenom jsem musel počkat asi 15 minut, abych si doplnil postavy do jednotlivých osudů. Trefil jsem se. Takže celkem vzato - naprosto předvídatelný film, který ničím nepřekvapí. Jděte se radši dívat, jak schne barva. 1* dávám jakožto příznivec klasické hudby za krátké ukázky různých skladeb. Vy ostatní ji klidně odečtěte. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Námět filmu pochází z hlavy Mitche Rottera, který je viceprezidentem sekce soundtracků ve studiu New Line. (imro)
  • Pro scénáristu Sama Schreibera byl snímek debutem na poli celovečerního filmu. (imro)
  • Hillary Duff byla za Nikdy to nevzdávej! a zároveň také za Moderní popelka (r. Mark Rosman) nominovaná na Zlatou malinu. Za oba snímky získala také cenu Blimp na Kid’s Choice Awards. (imro)

Reklama

Reklama