Reklama

Reklama

V pasti: Barcelona

  • Španělsko Bird Box: Barcelona (více)
všechny plakáty
Trailer 3

VOD (1)

Obsahy(1)

Tajemná síla ničí lidstvo a nová zlověstná hrozba sílí. Tenhle postapokalyptický příběh z Barcelony navazuje na trhák V pasti. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (103)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Takový ten klasický Netflix. Vypadá to hezky a není to vůbec tak marné, jak by hodnocení mohlo napovídat, ale scénář spíše připomíná epizodu z nějakého seriálu než plnohodnotný celovečerák se vším všudy. Hezké efekty, neokoukaná Barcelona, místy slušné napětí a vcelku originálně pojatá hlavní postava. Je to dobrá žánrová jednohubka a fajn spin-off, který ale zároveň nikam Bird Box jako značku neposouvá. ()

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

Totálny pokles kvality oproti prvej časti. Vizuálne fajn, myšlienka taktiež, no réžia zaostáva a necháva postavy točiť sa v kruhu. A zavŕši to nezmyslený koniec, ktorý nemá ani hlavu a ani pätu. Škoda, pri schopnej réžii to mohlo byť celkom úspešné pokračovanie, ktoré by zvýraznilo aj španielské kvality. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele

Prvních pár minut působila Barcelona jako solidně vypadající postapo horůrek.  Ovšem bez komorní atmosféry originálu, nebo třeba Tichého místa. Ale to by tolik nevadilo. Horší je mnoho hloupých chyb a nelogičností. Podotýkám, že zcela zbytečných. A těch působivých scén jednoduše není dost, aby je vyvážily. Tvůrci navíc pracují s jiným motivem, než je nadpřirozeno nebo napětí. Ukazují další způsob vetřelců jak zlikvidovat ty, co přežili. Což by mohla být silná hrozba a zajímavé téma, ale v tomto podání mi byl osud všech postav skoro celý film lhostejný. Závěrečný rozhovor u odběru krve dokázal celý příběh shrnout do pěti vět. Slabá netflixárna, na které se sice nešetřilo penězi, ale talentem a invencí ano. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

První díl se Sandrou Bullock sklidil celosvětovej úspěch. Mě však jednička až tolik neoslovila a popravdě jsem si z ní ani moc nepamatoval. A jestliže první díl v mých očích za moc nestál pak pokračování je ještě větší fiasko. Nudný, nezáživný a zbytečně zdlouhavý. Hodnotím i vzhledem k prvnímu dílu a jelikož prvnímu dílu jsem dal 2hvězdy tady nemůžu jinak než dát pouze 1hvězdu. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Není špatný nápad udělat klidně víc filmů z těch origo postapo. Jako byl třeba Cloverfield, nebo teď nové Tiché místo. Ale nesmí vypadat jako tohle. Fakt nezáživné, rozmlouvání s dcerou časem otravné, hlavní hrdina vlastně taky a nějaká napínavá atmosféra (krom asi úvodu) se imho taky moc nekoná. 4/10 ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal od januára 2022 v Barcelone. (Arsenal83)
  • Na hrad Montjuïc, na který se skupina snaží dostat, nevede jen cesta lanovkou. Hrad je na pevnině a lanovka, která je vidět ve filmu, je pouze lanovka z lodního přístavu. (willy1)

Reklama

Reklama