Reklama

Reklama

V pasti: Barcelona

  • Španělsko Bird Box: Barcelona (více)
všechny plakáty
Trailer 3

VOD (1)

Obsahy(1)

Tajemná síla ničí lidstvo a nová zlověstná hrozba sílí. Tenhle postapokalyptický příběh z Barcelony navazuje na trhák V pasti. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (101)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Konceptuálně ne úplně marný sequel, ale k čemu je koncept, když to ve výsledku dopadlo jako skoro vždycky na Netflixu. Zpracování bez šťávy a energie, postavy by to měly táhnout, ale ani jedna nezaujme. Těšil jsem se alespoň na pěkné záběry z Barcelony, ale ani to město, které narvali do názvu, nedokázali vytěžit. Jedna paní Bier je holt víc než dva Pastorové. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Už jednička mě nějak zvlášť neuchvátila, ale oproti Barceloně se jednalo skoro o oscarový trhák. Nejsem si jist, jestli bylo moudré zaměřit se na příběh "antikrista" a jeho cestu za vykoupením, přesto odvaha se cení. Spousta věcí ale nedává smysl, je zde jen proto, že na papíře to vypadalo asi dobře, ale v celkovém světě, který nám díl první nastínil, to nemá co dělat. Tedy, příběhově o ničem, postavy nudné a vlastně to zítra hned zapomenu. ()

Reklama

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Už hodinu na to koukám, ještě 50 minut. Bože...já to asi nedám. Strašná sračka 🤮 .......Dodíval jsem se a HNUS 😡😡😡Nejdřív jsem si pustil film z roku 2018, abych si připomněl o co jako šlo. Filmu jsem dal kdysi 60%. Po dnešním shlédnutím se divím, že jsem tomu předchozímu dal tolik %. Byla to totiž dost nuda. A Barcelona? Amatérská sračka s hnusným hereckým obsazením. ()

Illy 

všechny recenze uživatele

To nepochopíš.... Byť měl film docela slušné momenty, celé vyznění (dopředu v podstatě jasné) mě prostě nebavilo. Twl, když věříš v boha, dobrovolně se vzdáváš nároku na jakoukoliv průkaznost. A těch lidí je asi dost. Mají smysl života, ale taky krize víry, právě z důvodu nemožnosti cokoliv dokázat. A když máš konečně o co tu víru opřít...tak... Prostě z mého pohledu je to kravina. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

První díl se Sandrou Bullock sklidil celosvětovej úspěch. Mě však jednička až tolik neoslovila a popravdě jsem si z ní ani moc nepamatoval. A jestliže první díl v mých očích za moc nestál pak pokračování je ještě větší fiasko. Nudný, nezáživný a zbytečně zdlouhavý. Hodnotím i vzhledem k prvnímu dílu a jelikož prvnímu dílu jsem dal 2hvězdy tady nemůžu jinak než dát pouze 1hvězdu. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal od januára 2022 v Barcelone. (Arsenal83)
  • Na hrad Montjuïc, na který se skupina snaží dostat, nevede jen cesta lanovkou. Hrad je na pevnině a lanovka, která je vidět ve filmu, je pouze lanovka z lodního přístavu. (willy1)

Reklama

Reklama