Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali G měl být zkázou britské vlády - místo toho je díky němu mnohem populárnější. Obklopen věrnými přáteli se pak sám stává největším ze všech hrdinů, jedinečným a samozřejmě naprosto neodolatelným... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (528)

jahol 

všechny recenze uživatele

Podobně jako u Borata nedosahující úrovně krátkých skečů stejného autora. Nabité vším možným, nezastavující se před ničím (britská královna!!), přepjatě vulgární (ale v mezích, na rozdíl od "hotelové scény" z Borata) a neomalené. Ale po celou dobu skvěle držící styl a volající po nadhledu a pochopení. A většinou velmi vtipné... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Adam F.: 1. Drive By ,2. Stand Clear - Adam F Ft M O P ,3. Straight Outta Compton - NWA ,4. Incredible - M Beat Ft General Levy ,5. Swallow Back ,6. Me Julie - Ali G And Shaggy ,7. Yo ,8. Dynamite - Ms Dynamite ,9. Ride Wid Us (ACs Dark Dub Edit) - So Solid Crew ,10. Baddest Ruffest (Radio Edit) - Backyard Dog ,11. Oh Yeah - Foxy Brown Ft Spragga Benz ,12. Put It On Me - Ja Rule Ft Vita ,13. This Is How We Do It (Rishi Rich Mix) - Mis-Teeq ,14. Freak Me - Another Level ,15. Hold Tight ,16. E I - Nelly ,17. Legalise ,18. Shoot To Kill - Oxide And Neutrino ,19. Mad Props ,20. Fight The Power - Public Enemy ,21. Planet Rock - Afrika Bambaattaa And The Soul Sonic Force ,22. Spread De Love ,23. Me Julie (Video) - Ali G And Shanggy ()

Reklama

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Film, který se bude líbit jenom těm, co mají rádi bláznivé komedie a občas-úchylný humor. Potěšilo mě a zároveň hodně překvapilo to, že si tady zahrál Sir Michael Gambon, ho bych v takovémto typu filmy opravdu nečekala. Ale zrovna právě on tady měl jednu opravdu výbornou scénu. :) Některé Aliho kousky byly taky dost podařené, takže na ty 3 hvězdičky to stačí. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Docela prča. I ve skutečném životě potkávám lidi co se snaží být cool, nosí rapperský hadry a myslí si že jsou černoši. Myslím, že z takových prosťáčků si střílí tento film. A u simulace orálního sexu na chlebíčku jsem se málem pochcal smíchy.RESPECT. Myslím, že je to nadprůměrná komedie, jen si nemyslím, že by mohla fungovat i nadabovaná. Prý je Ali G nadabován úplně normálně. Je skoro zločin takový film dabovat, je to stejně hloupé jako dabovat Monty Pythony. ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Mam rad Saschu Barona Cohena a jeho blaznive bizarni humor taky. Tenhle film byla jen takova prvni vlastovka, takze sem od neho ani moc neocekaval ale mile me prekvapil - nektere pasaze sou k potrhani. Cloveka na prvni pohled upouta, ze se tento stresteny film neodehrava na americke pude, kde je neco podobneho bezne, ale podivame se do konzervativni anglie, zeme gentlemanu, caje o pate a ... parlamentu. A prave anglicky parlament hraje ve filmu zasadni roli. Moc dobrych hercu necekejte, sice je zde Charles Dance, melancholicky doktor Clemens z aliena 3ky, (ktereho uvolneny herecky styl se mi libi) ale tim vycet hvezd konci. Jenze cely film v podstate kociruje Ali G takze si ostatnich ani nevsimnete. Jak sem jiz napsal vyse, je to prvni celovecerak teto komedialni hvezdy a dalsi filmy mohou jeste prijit. Teprve pak ho budu moci soudit a pripadne odsoudit, zatim to vzhledem k jeho filmografii neni mozne. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (14)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Ve filmu se objevují i další postavy Sachy Barona Cohena (Ali G). Ve 43. minutě si lze v davu zástupců summitu světových mocností všimnout Borata a v čase 40:32 je zase mezi komentátory slyšet hlas Brüna. (duklak2)

Reklama

Reklama