Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali G měl být zkázou britské vlády - místo toho je díky němu mnohem populárnější. Obklopen věrnými přáteli se pak sám stává největším ze všech hrdinů, jedinečným a samozřejmě naprosto neodolatelným... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (528)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Film kterej jsem doposud nikdy neviděl celej. Nedávno bežel v bedně a já jsem ho konečně dokoukal celej a tak ho můžu ohodnotit. Komedii balancující na hraně trapnosti. Někdy fóry vychází, ale mnohdy jsou už za čárou. Povedenej humor střídá ten trapnej a tak je to v podstatě po celou stopáž filmu. Já mám podobný úlety v celku rád a tak můžu s klidným srdcem dát 3 hvězdy. V tomhle případě dokážu pochopit jak 5ti hvězdičkový hodnocení tak i odpad. Tenhle humor prostě neosloví každýho. A jak jsem psal už výše u mě to vyšlo tak napůl. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

no nevim, spolužáci to žrali, ale to jsme byli na základce a kadej hustej boreček nad Alim onanoval, ale ted, po tolika letech? Boratovi, Brunovi ani Diktátorovi to nesahá ani po koule, jde vidět, že Sasha tady ještě pořádně nevěděl, co vlastně chce, je to tak blboučké až je to celkem i stravitelné, ale vím jistě, že se na to už nikdy nepodívám, na rozdíl třeba od Diktátora, takže spíš takovej lehkej průměr ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Cohenův vstup na scénu, který těžkotonážně přebíjí naprostou většinu komedií, které se natočili kolem roku 2002. Anglický žid se do toho opírá opravdu naplno, invencí nešetří a bránicí diváků taktéž ne. Když se v Parlamentu četl dopis, tak jsem řval smíchy tak, že jsem si tu scénu musel pustit znova, protože jsem půlku neslyšel. Na Borata to ale pořád stejně nemá. 85% ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Co na to říct... Cohen je svým způsobem originální komik, tím jak se strefuje do různých problémů společnosti, ale jeho vtípky jsou v dost případech zkrátka jen sprosté a hloupé, nic víc. To lepší na jeho komicko-kritickém umění se dalo spíš vidět v Boratovi, i když ani jeden z těchto filmů nepatří ke stylu, na který bych se ráda dívala. Každopádně Ali G Indahouse vidím na hodně slabý počin. Téměř nic mě tam nerozesmálo, snad až na hlášku o "dobré kamufláži" a následující záběr, což byl zrovna typ humoru nespadající do sprosťáren, ale upřímně, ani tohle nebylo nic skutečně vtipného nebo originálního. V podstatě nevidím žádný rozdíl od jakéhokoliv jiného z těch filmů, které jsou založené na pokleslém humoru o nějakých prasečinkách či nechutnostech. Nevím, jaký je třeba Brüno nebo jiné počiny Cohena, ale tohle se mu teda nepovedlo. ~(0,7)~ ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Někdo řekne, že je to kravina, ale na tomhle filmu je vidět, že Sacha Baron Cohen není jen nějaký debil, který se pitvoří, ale ty jeho vtipy mají smysl. Ano, jasně, že je to místy hodně ujeté, jenže stejně budete mít pocit, že se vám snaží něco říct. I když ve filmu vystupuje jako největší idiot, nakonec to není on, kdo je ten největší hajzl. Některé scény baví pořád. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (14)

  • Ve filmu se objevují i další postavy Sachy Barona Cohena (Ali G). Ve 43. minutě si lze v davu zástupců summitu světových mocností všimnout Borata a v čase 40:32 je zase mezi komentátory slyšet hlas Brüna. (duklak2)
  • V čase 52:50 při odchodu Aliho (Sacha Baron Cohen) z kabinetu parlamentu, člen říkající „západ“ ukazuje znak „West Coast“ špatně – prostředníček přes prsteníček. Správně mají být prsty prohozené. (lukaaris)
  • Film byl natáčen pod krycím názvem "Chequered Past" ("Pestrá minulost"). (HappySmile)

Reklama

Reklama