Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali G měl být zkázou britské vlády - místo toho je díky němu mnohem populárnější. Obklopen věrnými přáteli se pak sám stává největším ze všech hrdinů, jedinečným a samozřejmě naprosto neodolatelným... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (528)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Sacha Baron Cohen ve své raperské reinkarnaci sice není tak úchvatný a strhující jako v Boratovi, ale přesto je tahle bravurní parodie na hip-hopová klišé skvěle ujetá a docela dost vtipná (i když pár hluchých míst se tu najde). Jen by tu nemuselo být tolik fekálního a prděcího humoru, když už ten sexuálního charakteru by vydal na tři jiné filmy. Ale o tom je prostě asi mainstreamový hip-hop:-) Vše ostatní je docela trefná satira... ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Wicked! 3,5* Scenár je hlúpučký schválne, teda aspoň ja si myslím, že jeho klišovitosť je výsmechom tonám rovnakých scenárov tváriacich sa vážne, ibaže oblieka žlté rúcho a prízemným humorom si uťahuje hlavne sám zo seba. A aj keď druhá polovica naozaj stráca tempo, zabávala som sa nahlas a dobre. Je to proste film podľa Aliho, od Aliho a ušitý pre Aliho. Úžasne ma prekvapil Martin Freeman (ktorého som zaregistrovala až v Stopárovom sprievodcovi). Tu po boku Aliho žiaril ako slang a zvukové efekty chrliaci "brotha" a na ňom som sa v prvej polovici filmu smiala najviac. Jeho seriózna britská tvár v kombinácii s týmto výkonom je zabiják :-D Wicked! ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný, infantilní, a občas silně nechutný film.. spousta výborných herců tady jen přicmrndává jednomu blbovi v kulíšku. Přesto zde ovšem sem tam vykoukne dokonalý fórek (scéna), výsledek je ovšem silně podprůměrný. Jediným skutečnmým kladem je Martin Freeman a Michael Gambon, kvůli každému z nich dávám filmu po hvězdičce... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je fakt masakr. Ali G je podobny hovado jako Tom Green, ale navic ma haldu vybornejch hlasek. Je videt, ze si Ali roli sam napsal, protoze to co predvadi by nikdo jinej nezvlad. Ostatni herci tam jsou jen proto, aby nahravali Alimu, ale taky mi prisly docela v pohode. Mozna tvurci mohli vypustit par nechutaren, ale v Aliho podani ani moc nechutne nepusobi. Vetsina vtipu je spravne sprostejch a uchylnejch a tak to ma u podobnejch komedii bejt. Film svizne odsejpa, do toho vyborna hudba a spousta skvelejch napadu. Nemam filmu co vytknout, bavil jsem se od zacatku do konce. Booyakasha! ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

První významnější filmový počin Sachi Baron Cohena. O srandu pochopitelně není nouze. I hoper s dlouhým pérem se může dostat do britského parlamentu. Dobré je třeba, jak dělají ty inspektory na celnici. Dokonce tu hraje i Martin Freeman. Příjemná Rhona Mitra je pěkným zpestřením. :) "West side is the best!" :D ()

Galerie (42)

Zajímavosti (14)

  • Film v celosvětových kinech utržil (v přepočtu z liber) 23,2 milionů amerických dolarů - z toho 14,8 mil. ve své domovině, Velké Británii. (NIRO)
  • Film byl natáčen pod krycím názvem "Chequered Past" ("Pestrá minulost"). (HappySmile)

Reklama

Reklama