Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali G měl být zkázou britské vlády - místo toho je díky němu mnohem populárnější. Obklopen věrnými přáteli se pak sám stává největším ze všech hrdinů, jedinečným a samozřejmě naprosto neodolatelným... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (528)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Sacha Baron Cohen ve své raperské reinkarnaci sice není tak úchvatný a strhující jako v Boratovi, ale přesto je tahle bravurní parodie na hip-hopová klišé skvěle ujetá a docela dost vtipná (i když pár hluchých míst se tu najde). Jen by tu nemuselo být tolik fekálního a prděcího humoru, když už ten sexuálního charakteru by vydal na tři jiné filmy. Ale o tom je prostě asi mainstreamový hip-hop:-) Vše ostatní je docela trefná satira... ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Mk cr b28rez 2g4. Cohen opět světu ukazuje svůj komediální talent a dokazuje, že si umí udělat srandu snad ze všeho. Občas sice překračuje hranice vkusu, ale i tak jsem se u spousty scének rád zasmál. Ali G Indahouse je v podstatě samoúčelná blbinka, kombinující geniální gagy se záchodovým, někdy až trapným humorem, ale sranda byla. ()

Reklama

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Nemůžu se rozhodnout mezi 3* a 4*, takže si představte něco jako 3,5* :) Jako parodie, na čím dál tím více se rozmáhající hiphopovou kulturu, je to naprosto geniální a účel to splnilo víc než dokonale. Pokud se prostě chcete zasmát a nenamáhat mozek složitějšími zápletkami, tak sáhněte po tomhle filmu, určitě nebudete zklamaní :) ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se chtěla podívat hlavně kvůli Martinu Freemanovi, který mě naprosto uchvátil svým Dr. Watsonem. Ten je zde jako drsný raper kouzelně rozkošný a já prostě miluju ten jeho FreemanFace:) Sacha Baron Cohen, ani celý ten kult okolo jeho Borata mě absolutně nebere. Předpokládala jsem, že Ali G Indahouse bude zřejmě poněkud trapná blbost s křečovitým humorem, kterému se nejspíš smát nebudu. A ono hle:) V takový obrat jsem ani nedoufala. Ali G v sobě dokázal spojit typický americký, vulgárně sexuálně nevkusný "rádoby" humor se suchým, nenásilným a originálním anglickým vtipem. Vznikla tak dokonale zábavná a sprostá capina, která dokázala namíchat dva zcela odlišné typy komedie a vychrstnout nám je v proudech přímo do ksichtu. Já se v něm vykoupala, a moc ráda:) Možná kdyby Ali G trochu ubral ze svých sprostostí, byl by výsledek ještě lepší. Ale jako jinak: "RESTEKP!" :D ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný, infantilní, a občas silně nechutný film.. spousta výborných herců tady jen přicmrndává jednomu blbovi v kulíšku. Přesto zde ovšem sem tam vykoukne dokonalý fórek (scéna), výsledek je ovšem silně podprůměrný. Jediným skutečnmým kladem je Martin Freeman a Michael Gambon, kvůli každému z nich dávám filmu po hvězdičce... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (14)

  • Film v celosvětových kinech utržil (v přepočtu z liber) 23,2 milionů amerických dolarů - z toho 14,8 mil. ve své domovině, Velké Británii. (NIRO)
  • V čase 52:50 při odchodu Aliho (Sacha Baron Cohen) z kabinetu parlamentu, člen říkající „západ“ ukazuje znak „West Coast“ špatně – prostředníček přes prsteníček. Správně mají být prsty prohozené. (lukaaris)
  • Ve filmu se objevují i další postavy Sachy Barona Cohena (Ali G). Ve 43. minutě si lze v davu zástupců summitu světových mocností všimnout Borata a v čase 40:32 je zase mezi komentátory slyšet hlas Brüna. (duklak2)

Reklama

Reklama