Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali G měl být zkázou britské vlády - místo toho je díky němu mnohem populárnější. Obklopen věrnými přáteli se pak sám stává největším ze všech hrdinů, jedinečným a samozřejmě naprosto neodolatelným... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (528)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Cohenův vstup na scénu, který těžkotonážně přebíjí naprostou většinu komedií, které se natočili kolem roku 2002. Anglický žid se do toho opírá opravdu naplno, invencí nešetří a bránicí diváků taktéž ne. Když se v Parlamentu četl dopis, tak jsem řval smíchy tak, že jsem si tu scénu musel pustit znova, protože jsem půlku neslyšel. Na Borata to ale pořád stejně nemá. 85% ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Sasha Cohen je jako zastydlý rádoby reaper Ali G naprosto dokonalý. Ovšem pouze v rámci krátkých skečů a mystifikačních rozhovorů s celebritami. Ne v celovečerním formátu kde je sice i několik výborných gagů, ale jsou schovány v kupě "humoru bez humoru/satiry bez satiry". Takhle si zmrvit dlouhá léta pečlivě piplané alter ego je takřka na zabití. Cohen, a ostatně i Ali G, mají podstatně na víc. A těch pár dokonalých gagů na tom nic nemění. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je fakt masakr. Ali G je podobny hovado jako Tom Green, ale navic ma haldu vybornejch hlasek. Je videt, ze si Ali roli sam napsal, protoze to co predvadi by nikdo jinej nezvlad. Ostatni herci tam jsou jen proto, aby nahravali Alimu, ale taky mi prisly docela v pohode. Mozna tvurci mohli vypustit par nechutaren, ale v Aliho podani ani moc nechutne nepusobi. Vetsina vtipu je spravne sprostejch a uchylnejch a tak to ma u podobnejch komedii bejt. Film svizne odsejpa, do toho vyborna hudba a spousta skvelejch napadu. Nemam filmu co vytknout, bavil jsem se od zacatku do konce. Booyakasha! ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Životní příběh respektovaného rapera měl našlápnuto k příčkám nejvyšším, ale Aliho geniální hlášky se rozpouštějí v záplavě stupidit. Ali G zde, bohužel, není vykreslen jako úplný kretén, takže tolik nevynikne jeho zesměšňování "hudebně ukecaných drsňáků", kteří však nepotřebují parodovat, neboť jsou jednoduše směšní svým vystupováním. Chápu, že někdo je z filmu totálně nadšen a rozumím i upřímnému znechucení. Pro mne zůstal snímek někde na půli cesty k mému srdci. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Wicked! 3,5* Scenár je hlúpučký schválne, teda aspoň ja si myslím, že jeho klišovitosť je výsmechom tonám rovnakých scenárov tváriacich sa vážne, ibaže oblieka žlté rúcho a prízemným humorom si uťahuje hlavne sám zo seba. A aj keď druhá polovica naozaj stráca tempo, zabávala som sa nahlas a dobre. Je to proste film podľa Aliho, od Aliho a ušitý pre Aliho. Úžasne ma prekvapil Martin Freeman (ktorého som zaregistrovala až v Stopárovom sprievodcovi). Tu po boku Aliho žiaril ako slang a zvukové efekty chrliaci "brotha" a na ňom som sa v prvej polovici filmu smiala najviac. Jeho seriózna britská tvár v kombinácii s týmto výkonom je zabiják :-D Wicked! ()

Galerie (42)

Zajímavosti (14)

  • Ve filmu se objevují i další postavy Sachy Barona Cohena (Ali G). Ve 43. minutě si lze v davu zástupců summitu světových mocností všimnout Borata a v čase 40:32 je zase mezi komentátory slyšet hlas Brüna. (duklak2)
  • V čase 52:50 při odchodu Aliho (Sacha Baron Cohen) z kabinetu parlamentu, člen říkající „západ“ ukazuje znak „West Coast“ špatně – prostředníček přes prsteníček. Správně mají být prsty prohozené. (lukaaris)

Reklama

Reklama