Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali G měl být zkázou britské vlády - místo toho je díky němu mnohem populárnější. Obklopen věrnými přáteli se pak sám stává největším ze všech hrdinů, jedinečným a samozřejmě naprosto neodolatelným... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (528)

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá hloupost co mě uráží. Nechápu co to je jako za humor? Byla tam spousta trapných pokusů o nějáké hrozné hlášky nebo nevídaně "vtipné" situace. Nevím co si o tom mám myslet. Stavět komediálnost filmu na dětských reakcích příšerného neherce Sachy Barona Cohena je sebevražedné. Jak vidím tak jsou i lidi co mají velmi bizardní smysl pro humor. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Někdo řekne, že je to kravina, ale na tomhle filmu je vidět, že Sacha Baron Cohen není jen nějaký debil, který se pitvoří, ale ty jeho vtipy mají smysl. Ano, jasně, že je to místy hodně ujeté, jenže stejně budete mít pocit, že se vám snaží něco říct. I když ve filmu vystupuje jako největší idiot, nakonec to není on, kdo je ten největší hajzl. Některé scény baví pořád. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je fakt masakr. Ali G je podobny hovado jako Tom Green, ale navic ma haldu vybornejch hlasek. Je videt, ze si Ali roli sam napsal, protoze to co predvadi by nikdo jinej nezvlad. Ostatni herci tam jsou jen proto, aby nahravali Alimu, ale taky mi prisly docela v pohode. Mozna tvurci mohli vypustit par nechutaren, ale v Aliho podani ani moc nechutne nepusobi. Vetsina vtipu je spravne sprostejch a uchylnejch a tak to ma u podobnejch komedii bejt. Film svizne odsejpa, do toho vyborna hudba a spousta skvelejch napadu. Nemam filmu co vytknout, bavil jsem se od zacatku do konce. Booyakasha! ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tým, že hodnotím tento praštený úlet tak, ako ho hodnotím, strácajú všetky filmy svoju dôstojnosť, no akosi nemôžem urobiť inak. Totálne uletený scenár, tak trápne a úchylné vtipy, až sú dobré, Sacha je ten najdebilnejší herec akého som videl, ak si vôbec označenie herec zaslúži, no napriek tomu to bolo neskutočne cool a všetky debilnosti a nechutnosti v jeho podaní mi nevadili, ale bavili ma. 75% & RE5TECP! ()

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

No slátanina všech nesmyslů, které asi Cohena napadli když zrovna měl hodinovku na záchodě. Podle doporučení jsem se těšil na spousta zábavy a kdoví čeho všeho, no ale mě připadaly vtipný tak tři scény, zatímco zbytek (i když nejsem žádný suchar) mi ani trochu nezvedly ústní koutky. Aliho jsem viděl až po Boratovi a Brunovi a můžu naprosto z jistotou říct, že tohle se nepovedlo. Samozřejmě je tady jeden fakt, a že toto je celkově natáčený s herci, zatímco Borat a Bruno jsou jak skryté kamery tak normální nic netušící smrtelníci - to právě dodává podobným filmům správnou dávku komedie. Tady tomu tak není, jednoduše už to nechci nikdy vidět, hodina je v čudu, a já z toho nemám nic. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (14)

  • Ve filmu se objevují i další postavy Sachy Barona Cohena (Ali G). Ve 43. minutě si lze v davu zástupců summitu světových mocností všimnout Borata a v čase 40:32 je zase mezi komentátory slyšet hlas Brüna. (duklak2)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Když Ali (Sacha Baron Cohen) protestuje připoutaný k plotu kvůli zavření školy, jeden z reportérů pustí maso do krabičky ve dvou záběrech. (Pepy)

Reklama

Reklama