Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali G měl být zkázou britské vlády - místo toho je díky němu mnohem populárnější. Obklopen věrnými přáteli se pak sám stává největším ze všech hrdinů, jedinečným a samozřejmě naprosto neodolatelným... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (527)

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá hloupost co mě uráží. Nechápu co to je jako za humor? Byla tam spousta trapných pokusů o nějáké hrozné hlášky nebo nevídaně "vtipné" situace. Nevím co si o tom mám myslet. Stavět komediálnost filmu na dětských reakcích příšerného neherce Sachy Barona Cohena je sebevražedné. Jak vidím tak jsou i lidi co mají velmi bizardní smysl pro humor. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Adam F.: 1. Drive By ,2. Stand Clear - Adam F Ft M O P ,3. Straight Outta Compton - NWA ,4. Incredible - M Beat Ft General Levy ,5. Swallow Back ,6. Me Julie - Ali G And Shaggy ,7. Yo ,8. Dynamite - Ms Dynamite ,9. Ride Wid Us (ACs Dark Dub Edit) - So Solid Crew ,10. Baddest Ruffest (Radio Edit) - Backyard Dog ,11. Oh Yeah - Foxy Brown Ft Spragga Benz ,12. Put It On Me - Ja Rule Ft Vita ,13. This Is How We Do It (Rishi Rich Mix) - Mis-Teeq ,14. Freak Me - Another Level ,15. Hold Tight ,16. E I - Nelly ,17. Legalise ,18. Shoot To Kill - Oxide And Neutrino ,19. Mad Props ,20. Fight The Power - Public Enemy ,21. Planet Rock - Afrika Bambaattaa And The Soul Sonic Force ,22. Spread De Love ,23. Me Julie (Video) - Ali G And Shanggy ()

Reklama

dzej dzej 

všechny recenze uživatele

Tohle že je ten Sacha Baron Cohen z oslnivého Borata? Ali G je tuctovým "rise and fall of the idiot" filmem plným nefungujícho humoru, rozpačitých hereckých výkonů a trapnosti. Zatímco v Boratovi dokázal Cohen vtisnkout svému hrdinovi dokonale propracovanou komickou (pseudo)identitu, jako Ali G se vytrapňuje chabými pokusy o nabodobení "shame on you niggaz" dikce a gestikulace. Jeho kreace jako by spíše patřily na vánoční besídku nějakého pomenšího gymnázia či do estrády TV Nova... ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Při sledování Aliho politických eskapád se mi tak trochu vybavil Sellersův snímek Byl jsem při tom. Ali G je ale svým pojetím "kariérního vzestupu" mentálně prostšího jedince někde jinde - přeci jen se zde vyskytuje jistá míra buranství až idiocie, která ke Cohenovým snímkům zřejmě neodmyslitelně patří. Jako celek je to ale solidní zábava s několika výbornými gagy a "hlubokou" myšlenkou. :-P ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

50% a jednoznačně nejslabší Cohenův film. Borat a částečně i Brüno těžili hlavně ze šokování a interakcí s reálnými, nic netušícími lidmi. Ali G je ale od začátku do konce "jen" film se samými herci, který sice má pár scén k popukání, ale zbytek je dost slabý a myslím, že podruhé už bych se na to dobrovolně nepodívala. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (14)

  • Film v celosvětových kinech utržil (v přepočtu z liber) 23,2 milionů amerických dolarů - z toho 14,8 mil. ve své domovině, Velké Británii. (NIRO)
  • Film byl natáčen pod krycím názvem "Chequered Past" ("Pestrá minulost"). (HappySmile)
  • Když Ali (Sacha Baron Cohen) protestuje připoutaný k plotu kvůli zavření školy, jeden z reportérů pustí maso do krabičky ve dvou záběrech. (Pepy)

Reklama

Reklama