Reklama

Reklama

Souboj s láskou

(seriál)
TV spot
Turecko, 2022, 29 h 39 min (Minutáž: 112–141 min)

Epizody(14)

Vášnivý romantický seriál Souboj s láskou je vzrušujícím příběhem krásné a inteligentní Efsun (Cemre Bayselová), které nečekaná zpráva změní celý život. Mladá dermatoložka bydlí s otcem na farmě na jihu Turecka. Vyrůstala bez matky, protože Perin (Ebru Cündübeyoğluová) dala před rodinou přednost kariéře a stala se jednou z nejvyhledávanějších plastických chiruržek. Ale jednoho dne se Efsun dozvídá, že její matka leží na smrtelné posteli a chtěla by dceru naposledy vidět. Překvapená Efsun přijímá pozvánku do Istanbulu a tam zjišťuje, že její matka vlastní největší kliniku estetické chirurgie v celém městě! A rovnou jí nabízí skvělé pracovní místo! Váhavá Efsun je nedobrovolně zatažena do živého chaosu velkoměsta a musí rychle zapomenout na poklidné tempo ospalého venkova. Pomáhá s vedením kliniky, setkává se s nejvybranější istanbulskou smetánkou a plní přání rozmazlených dam z vyšší společnosti s absolutní závislostí na botoxu. A seznamuje se také s novým kolegou, charismatickým, ale arogantním plastickým chirurgem Emirem (Burak Çelik), který sice vůbec nevěří na lásku, ale stejně se do Efsun bláznivě zamiluje. A tak zatímco Efsun překonává všechny možné potíže, těžkosti i problémy a zároveň hledá vlastní cestu životem, nečekaně objevuje nejen dávno ztracenou matku, ale i vzrušující lásku. (TV Prima)

(více)

Diskuze

B.Wilde

B.Wilde (hodnocení, recenze)

Tak to doplním i tady, od 3. 7. startuje seriál na TV Doma pod názvem Krajšia ako ty po dvou epizodách za den (po-pá). Se svou krátkou stopáží to bude taková prázdninová jednohubka. 

B.Wilde

B.Wilde (hodnocení, recenze)

Jinak co jsem koukala, tak mezinárodní verze má 42 epizod, takový sestřih byl v Polsku (pod názvem Piękniejsza niż ty).

B.Wilde

B.Wilde (hodnocení, recenze)

Danikaa

Snad se to během tohoto týdne potvrdí, čekám, kdy bude venku předběžný program na týden po finále Sefirin Kızı. Ale na tom webu mají většinou informace, co se pak potvrdí, tak si myslím, že šance je velká... když to bude s dabingem, ráda se na to v mezičase mrknu, pár videí jsem viděla už loni, jak to běželo v Turecku.

Reklama

Reklama