Reklama

Reklama

Kabinet kuriozit Guillerma Del Tora


Mimo (E04)

(epizoda)
  • USA The Outside
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Podivínka Stacey chce za každou cenu v práci zapadnout. Začne proto používat oblíbenou mast, která jí ale vyvolá děsivou reakci a odstartuje neuvěřitelnou proměnu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

Oup 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto ma bohužiaľ dosť sklamalo, už keď som pri príhovore počul, že to točila žena, bál som sa, že sa bude tlačiť na nejaké to klišé a mal som pravdu. Samozrejme, že téma je dôležitá a dá sa odvyprávať na tisíc spôsobov, ale aby som to mal na akože hororový spôsob a hodinu sa pozeral na ,,chuderu" trápiacu sa kvôli vzhľadu, pritom mala život krajší než tie, ktorím závidela, milujúceho manžela, záľubu,. No, Ako psycho to bolo fajin, ale hororová scénka nebola ani len sekundu. A v podstate som ani nepochopil, čo bola realita a čo halušky. ()

psychoJoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíná se mi to protivit. V každém díle musí být vnitřnosti… fajn, na to se dá zvyknout, ale tenhle díl byl jenom nechutný, nic víc. Je to jako černé zrcadlo bez pointy. Povídku jsem nečetla, ale čistě náhodou, neměl by v tom kabinetu být spíš ten krém než ovladač? Páč s ním to tak úplně nesouviselo. ()

Reklama

Raz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Okeeej,tohle zas asi úplně horor není.Je to dílo spíš plné narážek na dnešní vnímání krásy a toho co je člověk tak nějak ochoten pro něj obětovat. Konkrétně ženy a co se týče obětí tak konkrétně zde je to samozřejmě nadsázka. Nejvíc mě fascinovali ty koní oči hlavní protagonistky ty byly prostě top 🤣 ()

whysoserious odpad!

všechny recenze uživatele

Jedním jsem si jistej- slabší díl, než je tenhle už mít "Kabinet" určitě nebude, protože tohle bylo dno. Námět, který by se dal v klidu odvyprávět v patnáctiminutovém kraťasu (a v tom případě by to bylo v pohodě), roztažený do hodinové stopáže a tudíž k uzoufání nudný. Hororu v tom není ani za mák. Sledovat hodinu herečku nalíčenou na zakomplexovanou zrůdičku jak rudne, až se z ní v závěru stane přesně taková pipina, jakou touží být, je sakra málo a naprostá ztráta času. Guillerma mám rád a většinou nezklame, ale je pro mě zarážející, že tohle v rámci své série fakt pustil ven. ()

Klajnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl je to poněkud utahané a ve svých jednotlivých částech ohrané. Přitom to má dobrý námět (i myšlenku) a kdyby se scénáristka zmohla na lepší dialogy a dokázala z interakce mezi postavami dostat víc - víc zábavy, víc poutavosti, víc vyjebanosti (o které to je a které podléhá protagonistka), tak bych se tolik nenudil. Bohužel je to spíše takové, jaké podávám v první větě. Závěr se mi však líbil. Ošklivá protagonistka se nějakým těžko uchopitelným způsobem změní v krásnou ženu, načež okamžitě dostává obdiv, schválení a přízeň svých vyjebaných kolegyň. Nedávno jsem se bavil s kámoškou o tom, jak ji rodina nechválí za akademické úspěchy, ale když se jí zlepší pleť, tak je důvod k oslavě. Finální záběr filmu mě však bavil - Líbí se mi, jak mezi strojeným smíchem dochází ke znepokojivému křenu a do toho hraje You Sexy Thing, což byl skvělej výběr hudby. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě zazní celkem 3x slovo „fuck“. (noelcoward73)

Reklama

Reklama