Reklama

Reklama

Kabinet kuriozit Guillerma Del Tora


Mimo (E04)

(epizoda)
  • USA The Outside
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Podivínka Stacey chce za každou cenu v práci zapadnout. Začne proto používat oblíbenou mast, která jí ale vyvolá děsivou reakci a odstartuje neuvěřitelnou proměnu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to zdaleka tak blbý jak zdejší hodnocení a komentáře napovídají.. Je fakt, že kdyby se to v té své hravosti trošku utrhlo ze řetězu, mohlo se např. všechno to drbání a rozmlouvání s telkou prostříhat do nějaké svižnější montáže a pak by zbyl čas i na nějaké to blbnutí po proměně, ale čert to vem. Vlastně na tom oceňuju, že je to docela osobité a tak jiné, že Toro evidentně netušil jak to obohatit svou "invencí" ()

Raz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Okeeej,tohle zas asi úplně horor není.Je to dílo spíš plné narážek na dnešní vnímání krásy a toho co je člověk tak nějak ochoten pro něj obětovat. Konkrétně ženy a co se týče obětí tak konkrétně zde je to samozřejmě nadsázka. Nejvíc mě fascinovali ty koní oči hlavní protagonistky ty byly prostě top 🤣 ()

Reklama

whysoserious odpad!

všechny recenze uživatele

Jedním jsem si jistej- slabší díl, než je tenhle už mít "Kabinet" určitě nebude, protože tohle bylo dno. Námět, který by se dal v klidu odvyprávět v patnáctiminutovém kraťasu (a v tom případě by to bylo v pohodě), roztažený do hodinové stopáže a tudíž k uzoufání nudný. Hororu v tom není ani za mák. Sledovat hodinu herečku nalíčenou na zakomplexovanou zrůdičku jak rudne, až se z ní v závěru stane přesně taková pipina, jakou touží být, je sakra málo a naprostá ztráta času. Guillerma mám rád a většinou nezklame, ale je pro mě zarážející, že tohle v rámci své série fakt pustil ven. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Volba Lucy z “Teorie” byla tedy volba s velkým V :D. U ni stačí opravdu v maskérně málo a panoptikum je na světě. Každopádně. Proč hodinu na to co by zvládla 1/4 stopáž zcela s přehledem? A i tak by to bylo sotva na průměr. Po hodině utrpení je to na hranici odpadu. ()

Draconian 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pěkně natočená povídka o hodně za krásou. Je o ženách, natočené ženou a má to hloubku. Jistě, vlastně nic nového - krása není vše a důležité je být krásný uvnitř. Je to ale zajímavě natočeno (třeba hezky znázorněné jak reklami do žen všemožně cpou, jak musí být krásné a jejich výrobek je dokáže změnit). Archetypy fintilek a povrchních nán je možná až přehnaný, ale tím jen vynikne "jinakost" hlavní hrdinky. A především pak zapůsobí i samotný závěr příběhu. Povídka má prvky komedie, ale je vlastně hrozně smutná. Výborná kamera, ironický hduební podkres, emoce, herecké výkony...90% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě zazní celkem 3x slovo „fuck“. (noelcoward73)

Reklama

Reklama