Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Griselda Blanco uteče se třemi malými syny a kilem kokainu z Medellínu do Miami, kde se z ní stane nemilosrdná šéfka drogového impéria, které se rychle rozrůstá. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (98)

Sebule 

všechny recenze uživatele

Určitě ne tak skvělé jako Narcos, i tak ale kvalitní. Sofía Vergara se přeměnila v drogového bosse a hrála opravdu dobře, sice vzhledově do nebylo blízko ani kousek, ale možná lépe pro nás :-). Mělo to fajn vizuál, hudbu a některé díly i napínavé. Hodnocení: 7/10 ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Po Narcos a El Chapo konečně přišla další kokainová gangsterka, na kterou jsem se těšil. Bohužel prvním dvěma počinům se to nevyrovná. Už ke konci čtvrtého dílu mě to přestalo bavit a nezměnilo se to do konce série. Šlo vidět, že na příběh Griseldy je i šest dílů mnoho, natož aby byly další série, jako u předchůdců. Jsem zvědav, s čím dalším přijdou. Takový asijský Narcos by vůbec nebyl špatný :) ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Sofía Vergara je v roli Griseldy naprosto skvělá. Nicméně si myslím, že seriál bude bavit toho, kdo neslyšel díl Opravdových zločinů nebo si o tom něco nenačetl. Seriál jako takový je totiž strašně zrychlený a docela dost věcí, které pro mě měli nějakou důležitou váhu, tak chybí. Věřím, že by si její život zasloužil víc než jen šest epizod a díky tomu by se toho dalo obsáhnout více. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Za mě je to dost přehypovaný seroš s hype Sofií. Jasně, že to každý srovnává s Narcos to se přece nabízí. Já ho viděla když neměl žádnou reklamu a skoro nikdo o něm nevěděl a byla to jak víme naprostá pecka. Za to toto dílo je vidět všade, ale skutek utek. Vůbec to nemá koule i když je tam reklama cpe horem dolem a po mě to steklo jako voda po igelitu. Takže nic, žádné emoce, žádný zážitek. Zítra už o tom ani nebudu vědět na rozdíl od Narcos, které mám pod kůží. Holt agent Peňa je jenom jeden...Za mě vyčpělých 55% ()

halogenka 

všechny recenze uživatele

Zadnou slehu od toho necekejte, tenhle zastupce koksozanru je dost vyrazne riznuty cukrem. Misto “neco jako Narcos” dostanete spis spatne zahranou Podnikavou divku na kolumbijsky zpusob. Griselda zacina Escobarovym citatem: „Jediny muz, ktereho jsem se kdy bal, byla zena jmenem Griselda Blanco.“ Ta serialova by mu ale moc strachu nenahnala. ()

Galerie (365)

Zajímavosti (7)

  • V čase 39:28, kdy probíhá párty na lodi, má mezi ostatními kolumbijskými ženami cameo americká pornoherečka Vanna Bardot. (Dr_Virus12)
  • Jedná se o druhý seriál, ve kterém se Griselda Blanco (Sofía Vergara) objevuje coby hlavní postava. Tím prvním byl La Viuda Negra (od r. 2014). Tato nechvalně proslulá drogová obchodnice se také mihla v seriálu Pablo Escobar: El Patrón del Mal (od r. 2012) a jako vedlejší postava v seriálu El Barón (od r. 2019) – tyto tři seriály spadají do žánru „narconovel“. (fiLLthe3DD)
  • Skutočná Griselda Blanco vlastnila nemeckého ovčiaka menom Hitler. (Motinski)

Reklama

Reklama