Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Griselda Blanco uteče se třemi malými syny a kilem kokainu z Medellínu do Miami, kde se z ní stane nemilosrdná šéfka drogového impéria, které se rychle rozrůstá. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (96)

ER 

všechny recenze uživatele

Zidealizovaná "pohádka" o kmotře, která ve skutečnosti vlastnoručně pozabíjela několik desítek lidí a nepřímo až stovek. Proto i Pablo Escobar prohlásil, že jediný, koho se bál, byla Griselda. V seriálu se nás však tvůrci snaží přesvědčit, že je to díky výřečnosti a chytrosti. Ještě horší je, že pravdivé jsou tady jen 4 věci a)zabila svého manžela b) utekla do USA c) prodávala drogy d) má tři děti. Zbytek je jen pozlátko, kterému mnohý, fakty nepolíbený divák, podlehne. Přesvědčit ho, že Griselda je produktem chlapáckého světa mužů, je v tu chvíli snadné, ale to, že svého syna pojmenovala Corleone, mluví za vše. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Vergara je skvělá - o tom žádná, nicméně že by mě to tak vtáhlo, jak mi to prezentovali jiní, to zase ne...A nevím, zdali je to tím, že existuje v dnešní době obrovské množství dokumentů či jsem nějak počítala s tím, že to bude větší "masaker". Nicméně - je to fajn, je dobré vidět i někoho jiného než "Pabla" :D a to vlastně ve stejné době :D To je za mě asi právě to nejzajímavější, protože v té době a ještě k tomu žena ;) ()

Reklama

Seal269 

všechny recenze uživatele

Příběh je pěkně načrtnutý (i když některě události jsou od reality pozměněné, ale to už tak bývá), Sophia Vergara skvěle zapadla do role ambiciózní a bezcitné vražedkyně. Jenže pak najednou příběh nabere hyperturbo a přeskočí většinu důležitých událostí, nebo je jen letmo zmíní. To je za mě pěkně odbyté, přitom by se to dalo lehce vyřešit dalšími řadami. V Narcos to zvládli skvěle. Bohužel za to ubírám část hodnocení. Přesto stojí za to vidět. ()

halogenka 

všechny recenze uživatele

Zadnou slehu od toho necekejte, tenhle zastupce koksozanru je dost vyrazne riznuty cukrem. Misto “neco jako Narcos” dostanete spis spatne zahranou Podnikavou divku na kolumbijsky zpusob. Griselda zacina Escobarovym citatem: „Jediny muz, ktereho jsem se kdy bal, byla zena jmenem Griselda Blanco.“ Ta serialova by mu ale moc strachu nenahnala. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Škoda, že Griselda nemá o jeden díl navíc a že toho v tom posledním musela tolik stihnout. Časový skok a osudy vedlejších postav by si určitě zasloužily více prostoru, aby mohly pořádně zapůsobit. Jinak se mi seriál ovšem moc líbil a Sofía Vergara, kterou bych v takové roli nečekal, je vážně skvělá. ()

Galerie (365)

Zajímavosti (7)

  • Konzultantkou tohoto seriálu byla policistka June Hawkins – ta ve skutečném životě sehrála zásadní roli při dopadení Griseldy Blanco. V této minisérii ztvárnila June herečka Juliana Aidén Martinez. (fiLLthe3DD)
  • Skutočná Griselda Blanco vlastnila nemeckého ovčiaka menom Hitler. (Motinski)
  • Jedná se o druhý seriál, ve kterém se Griselda Blanco (Sofía Vergara) objevuje coby hlavní postava. Tím prvním byl La Viuda Negra (od r. 2014). Tato nechvalně proslulá drogová obchodnice se také mihla v seriálu Pablo Escobar: El Patrón del Mal (od r. 2012) a jako vedlejší postava v seriálu El Barón (od r. 2019) – tyto tři seriály spadají do žánru „narconovel“. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama