Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná série podobenství o Jediích z prequelové éry. Ponořte se do životů dvou výrazně odlišných Jediů – Ahsoky Tano a hraběte Dookua. Oba budou čelit zkouškám a budou postaveni před volby, které určí jejich osudy. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Som jeden z najväčších fanúšikov Star Wars, videl som doteraz snáď všetko, čítam aj komixy z ktorých viem oveľa viac o našich hrdinoch. No v poslednej dobe sa pri Hviezdnych vojnách nejak nudím. Pred týždňom som opäť pozrel moje najobľúbenejšie - Epizódu I, II a III a len tak som to zhltol, zase skvelý zážitok, no pri dnešných seriáloch sa nejak neviem do toho dostať, už sa prestávam tešiť aj na seriál o Ahsoke. Narážam na nudnú druhú sériu Mandaloriana, celý seriál Boba Fetta, príšerného Andora, trápne japonské Visions a teraz aj toto - Tales of the Jedi. Nebola to katastrofa, ale nedostalo ma to. Áno, je tu zaujímavý zrod Anakinovej padavanky Ahsoky a tiež mladý Qui-Gon Jinn a jeho učiteľ Count Dooku, ale inak to ako sa hovorí stojí za vyližprdel. ()

JM87 

všechny recenze uživatele

Přístup Disney ke Star Wars je strašnej. Viz nelogickej Obiwan nebo Episoda 9, která je absolutní nonsense. Tohle se ale povedlo a je to právě protože za tím stál Dave Filoni. Všech šest dílů se točí hodně okolo Count Dooku a Ahsoky Tano. Dozvíme se zde spoustu věcí, který nám chyběly u filmů a který nám doplnily střípky do skládanky. Dal jsem to na jeden zátah a bylo to super. Plus až a pár detailů krásná animace. PS: Strašně mě mrzí, že novou sérii nepřevzal Filoni :( ()

Reklama

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení tak trochu odnikud, ale co jiného, než SW kvalitu od Filoniho čekat, že? Zaměření na Ahsoku a Dooka je super, camea hromady postav potěší a podobně jako Clone Wars (nejen stylem) doplňuje prequely. Fajn jednohubka, u který mě netrápí nepřesnost s Ahsoky knihou, neboť jsem ji nečetl. Musím ale uznat, že ač je Ahsoka snad mojí nejoblíbenější postavou, tak kvalitu tohoto počinu obstaral Dooku. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Bavia ma Filoniho seriály aj nápady a som rád, že sme sa dočkali aj takýchto drobných príbehov, ktoré nemajú dĺžku na plnohodnotný seriál. Tri diely (1,5,6) sa venujú Ahsoke a tri tie lepšie (2,3,4) Grófovi Dooku, ktorého som v tomto období vždy chcel vidieť. Na jednu stranu som rád, že sme dočkali jeho prechodu k temnej strane, no na druhu som smutný, že sme dostali len skutočne málo. Pre obyčajných smrteľníkov asi nič moc, pretože tu je treba poznať filmy aj seriály, aby si to divák mohol plnohodnotne užiť, no pre fanúšikov to je určite príjemný doplnok. 80% - 4* ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Příjemný krátký animák, který rozvíjí osudy Ashoky a Hraběte Dookua. Každé z postav jsou věnovány tři epizody. Ty s Dookuem mě bavily víc. Ukážou nám jak a proč vlastně přešel na temnou stranu. U Ashoky zase vidíme její dospívání, výcvik i co dělala po rozpadu republiky. Určitě uvítám další sérii. "Ještě není pozdě." ()

Galerie (15)

Zajímavosti (15)

  • Planeta Raxus Secundus, zjednodušeně Raxus, sloužila jako hlavní sídlo Konfederace nezávislých systémů během Klonových válek a její hlavní město bylo sídlem konfederačního senátu. (Veskoslav)
  • Pohřbu se zúčastnili například i Plo Koon,Tera Sinube, Jocasta Nu, Saesee Tiin nebo Ki-Adi-Mundi. (Veskoslav)
  • Epizoda si dějově odporuje s knihou „Ahsoka“, která popisuje stejné události jinak. (Cardo)

Související novinky

Disney se snaží přivést diváky k Andorovi

Disney se snaží přivést diváky k Andorovi

16.11.2022

Přes nadšené reakce kritiků i diváků se nejnovějšímu seriálu ze světa Star Wars ne a ne podařit přilákat k obrazovkám nové diváky. Andor má na Disney+ tristně nízká čísla, a protože i samotné studio… (více)

Reklama

Reklama