Reklama

Reklama

VOD (1)

Stydlivý mladík se zoufale snaží zaujmout holku, do které se zakoukal, a předstírá proto, že je upír. Nemá přitom ale ani páru, že v pozadí číhá skutečný upír. (Netflix)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (26)

blackkocour 

všechny recenze uživatele

lidi, proč se musejí psát knihy jako je 1001 filmů, které musíte vidět než zemřete? No, abyste v kinech nejedly blafy! Teda počkat nekoukaly, ehh to bylo motto u Polohrácha, ne? [pořád ale cením mrštný humor Španělů, ale co naplat, když tohle je ultra špičákovina, ale čistě jen z nevyužitého potenciálu. Když to měla bejt satira na Edward močky, mohla to být větší jízda..] tupířy jsou tak gay, až to bolí.. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říci standartní středoškolské chodby (myšleno: šablony, které známe z každé druhé americké komedie), jen s tím rozdílem, že se po nich prohání praví a falešní pyrenejští upíři. Ze startu téměř nekoukatelné. Nezajímavé nic s nesympatickými (nebál bych se říct extrémně nesympatickými) hrdiny. Ale abych nebyl úplně negativní, časem se HollyBlood rozjede do celkem stravitelné formy. Přibyde trochu akce i humoru (obého tedy hodně poskromnu), kde hodně pomáhala postava otce (Jordi Sánchez) nebo „nového upíra v ulici“ (Piero Mendez). Takže se to nakonec nějak do konce doklouzat dá, ale dře to víc, než by se slušelo. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Vampire fun“-based teenage romantická jednohubka s D-čkovým scenárom a vedením príbehu. Film vo filme, čo premietajú v kine, je ešte horší. Tam tá inšpirácia / paródia Twilightem je katastrofálna. V danej forme a kvalite zbytočný film. Osobné hodnotenie: 54% (*) ()

Razzor_82 odpad!

všechny recenze uživatele

"Zabijeme ji dokud je slabá!" Něco pro dospívající fanoušky Upířích deníků. Za mě teda otřesný film. Nezajímavé postavy a hlavně nulová vynalézavost. Je to těžký reciklát teenage filmů o upírech. Všechny tři žánry nejsou dost výrazné aby zaujali mou pozornost. Bohužel pro mě další popelnice z Netflixu! 0/10 ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Na mojich hodnoteniach je jasné, že poriadne paródie a vtipné blbosti rozhodne oceňujem. Toto sa však bohužiaľ len na niečo také hralo a vo výsledku máme nepodarenú komédiu. Jediné plusy sú, že sa nato celkom dobre pozerá, je to krátke a má to krásnu hrdinku. Inak sa skoro nezasmejete, efekty sú o ničom a finále kde to mohlo byť nehorázne vtipné je v podstate nuda. No aby som nekrivdil, posvätiť bazén močom ma celkom pobavilo. Kto sa chce nasmiať nech radšej siahne inam. ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama