Reklama

Reklama

Zamilován

  • Československo Zamilovat se (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zamilován je zářný příklad kouzla, které vznikne, když se ve výjimečném filmu sejdou dvě největší a nejzářivější hvězdy Hollywoodu! Držitelé ceny Akademie Robert De Niro a Meryl Streepová si poprvé společně zahráli ve filmu Lovec jelenů. Ve filmu Zamilován je uvidíte v rolích Franka Raftise a Molly Gilmorové, dvou obyčejných lidí, kteří se potkají nejprve náhodou a pak úmyslně... Jen jediná věc stojí mezi Frankem a Molly a jejich novou krásnou láskou: ani jeden z nich není svobodný. Dokonalé soudobé dilema živě a citlivě nastolené jak De Nirem a Streepovou tak i ostatními účinkujícími herci. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"Víte že jste moc krásná? Ne, vím že jsem dost vdaná."... Zamilovat se můžete kdykoliv a jakýmkoliv způsobem. Třeba o vánocích, když si s někým omylem vyměníte tašky s dárkama. Co na tom jestli jste právě ženatý nebo vdaná, protože jak přeskočí jiskra, tak vás nic a nikdo nezastaví. Nevnímáte okolí, jen se tak usmíváte a každý den se těšíte, až zase spolu nastoupíte do stejnýho vlaku. A nejkrásnější na tom všem je, že si čím dál víc uvědomujete, že to nebylo žádný poblouznění, ale něco mnohem víc. Možná se na chvilku od sebe vzdálíte, abyste si vyřešily minulost, ale pak zase přijdou další vánoce a.........naděje přece umírá jako poslední. : -) ()

Falcor 

všechny recenze uživatele

"Žiju si svůj skoro průměrnej rodinnej život se všemi normálnostmi, který k tomu patřej, mám Tě rád, i naše dvě děti, víš, ale...ale...zamiloval jsem se. A ona do mě. Taky jí její rodinnej život už nějak nenaplňuje. Ach jo, proč jsme se potkali, proč si všechno tak komplikujem... " Dokonalí De Niro a Meryl Streep, tak reální. ()

Reklama

Jossie 

všechny recenze uživatele

Můj oblíbený romantický film. De Niro jako zamilovaný chlápek, to se hned tak nevidí. Vlastně tady nikdy ani tak nevnímám film, jako ty dva fantastické herecké výkony Roberta de Nira a Meryl Streep, ten nečekaný cit, který je oba překvapil a naprosto převálcoval, změnil jim životy a nic už nebylo jako dřív. Láska kterou pochopíte, i když někomu ublíží. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Perfektni romanticky drama. Zadna komedie, zadny pubertaci, proste dospelej chlap a dospela zenska, on zenatej, ona vdana, v manzelstvi spokojeny, ale jednoho dne se potkaj a zamilujou. Vse navic pojaty prijemne realisticky, az teda na fakt, ze se vzdy desnou nahodou potkaj ve stejnym metru. Jinak k tomu neni moc co rikat, dej nedej prijemne odsejpa, pohodova hudba a skvely a zaroven sympaticky herci. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Oba jsou obyčejní, průměrní Američané, materiálně zajištění, zdánlivě šťastně zadaní. Jejich manželstvím nic neschází, ale přesto se to jednou stane. Náhodně se potkají a ona nepředvídaná láska zamete jejich stávajícími hodnotami. Mírně atypická romance znovu spojila herecké legendy Meryl Streep a Roberta DeNira; jejich peripetie jsou uvěřitelné, škoda jen „přeslazeného“ konce. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (11)

  • Meryl Streep obdržela za film cenu Davida di Donatella v Itálii a Robert De Niro cenu Sant Jordi ve Španělsku. (Krouťák)
  • První návrh scénáře filmu byl dokončen v srpnu roku 1983, studio Paramount Picture ho však odmítlo. (jezurka42)
  • Po tři dny a tři noci se natáčelo v knihkupectví Rizzoli na Manhattanu. Knihkupectví bylo schopné mít otevřeno a zároveň umožnit šťábu natáčet. Bylo tomu tak proto, že prostor byl uspořádán a rozdělen pro veřejnost a pro film. (jezurka42)

Reklama

Reklama