Reklama

Reklama

Zamilován

  • Československo Zamilovat se (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zamilován je zářný příklad kouzla, které vznikne, když se ve výjimečném filmu sejdou dvě největší a nejzářivější hvězdy Hollywoodu! Držitelé ceny Akademie Robert De Niro a Meryl Streepová si poprvé společně zahráli ve filmu Lovec jelenů. Ve filmu Zamilován je uvidíte v rolích Franka Raftise a Molly Gilmorové, dvou obyčejných lidí, kteří se potkají nejprve náhodou a pak úmyslně... Jen jediná věc stojí mezi Frankem a Molly a jejich novou krásnou láskou: ani jeden z nich není svobodný. Dokonalé soudobé dilema živě a citlivě nastolené jak De Nirem a Streepovou tak i ostatními účinkujícími herci. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Pokud se v jednom filmu sejdou Robert De Niro a Meryl Streep, tak je mi úplně jedno, zda se jedná o 6 hodinový postapokalyptický muzikál nebo o pohádkové fantasy pro tříleté haranty. Chuť k projekci mám i tak. A tohle je romantika jak má být. Ošuntělá sentimentální replika "Miluju tě" tu naštěstí zazní jen jednou a atmosféra je naprosto fantastická. Ústřední duo dostalo právem ocenění za své herecké projevy a já jsem nadmíru spokojen. 80% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Oba jsou obyčejní, průměrní Američané, materiálně zajištění, zdánlivě šťastně zadaní. Jejich manželstvím nic neschází, ale přesto se to jednou stane. Náhodně se potkají a ona nepředvídaná láska zamete jejich stávajícími hodnotami. Mírně atypická romance znovu spojila herecké legendy Meryl Streep a Roberta DeNira; jejich peripetie jsou uvěřitelné, škoda jen „přeslazeného“ konce. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Najväčším tromfom tohto filmu je dvojica M. Streep a R. DeNiro, ktorí hrajú doslova oscarovo. Tým však klady filmu nekončia. Fakt oceňujem dialógy, ktoré sú uveriteľné ako zo skutočného života. Žiadne falošné a nereálne hovadiny, ale príbeh, ktorému môžte bez obáv veriť. Každému slovu, každému gestu. Ani jeden z nich nie je v ľahkej situácii, obidvaja sú zadaní a ani v skutočnom živote to nie je len tak. Veľmi mi to pripomenulo Otvorená srdcia s Mads Mikkelsenom a Madisonské mosty s C. Eastwoodom, čo je presne tá kategória realistických a príjemných romantických filmov, ktoré môžem kedykoľvek. Film 80%. Streep a DeNiro 100%. ()

arnybossy 

všechny recenze uživatele

Tento film ma svoje neobycajne caro, ktore si ma vzdy podmani. De Niro je kral hercov, Meryl Streep zase kralovna, a ked sa tito dvaja stretnu na platne, nic ine ako velky zazitok nemozte ocakavat. Su neskutocne uveritelni a clovek by si myslel ze to medzi nimi vrie aj v skutocnom zivote. No nebudem sa uz viac rozpisovat, presvedcte sa o tom sami :) ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Fešný mladý Bobby a elegantní mladá Meryl v nenápadné, komorně podané romanci. Námět o osudovém setkání "jeho" a "jí" je sám o sobě zcela prostý, základní, nevyjímající se ničím specifickým, ani neobsahuje nějaké extra dramatické pozadí příběhu. Robert a Meryl jsou spolu excelentní a jejich postupné sbližování je srdéčku milé sledovat:) Jsou to právě oni, kdo vynášejí řadové téma do těch "svých" výšin. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (11)

  • První návrh scénáře filmu byl dokončen v srpnu roku 1983, studio Paramount Picture ho však odmítlo. (jezurka42)
  • Linka vlaku, na které se odehrává několik důležitých pasáží filmu, se od dob natáčení přejmenovala z North Commuter Railroad na Metro North Railroad. (Krouťák)

Reklama

Reklama