Reklama

Reklama

Jen na skok

  • Velká Británie I Came By
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Maluje graffiti na domy, ve kterých bydlí společenská smetánka. V jednom sklepě přitom ale odhalí zvrácené tajemství a začnou se dít věci, které ohrozí jeho nejbližší. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

50% něco to do sebe mělo. Samozřejmě už podle přečtení obsahu je každému jasné cože to ten člověk v tom sklepě najde, takové to true klišé. Teď se vše mělo pořádně jen vykreslit jak nejlépe to jde a bohužel se zas takové bum nestalo. Třičtvrtě filmu se to celé táhne a posledních patnáct minut rychle hr hr narvat celý ten konec do jednoho. Upřímně z konce jsem byl víceméně zklamaný a do toho konce to byla spíše nuda. Nebyl to úplný odpad ale rozhodně se to nedostane na příčku filmů na stejné téma, které už byli k vidění. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Marně se ptám, kde udělali tvůrci tohoto snímku zásadní chybu. Možná v obsazení - až na záporáka, z kterého charisma přímo stříkalo na všechny strany, postavy nevýrazné, nesympatické; možná v příběhu, který má tolik nelogických a nebojím se říct až debilních zvratů (v dnešní době, kdy má každý náctiletý mobil s kamerou a možností natočit video, které se uloží někam na net, se hlavní hrdina vydá na druhý průzkum jen tak a nic nenatočí nevyfotí?); a možná jen v tom, že příběh prostě nebyl dobře podán a natočen. ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Pri sledovaní mi napadlo pár filmov s podobnou témou a väčšina sa mi teda páčila viac. Začiatok je celkom fajn, neskôr sa to však preklopí do úplne inej roviny ako chcete a je to hrozne nudné. Psychopat v podaní  Hugha dostane málo priestoru nato aby nejako zapôsobil. Celý dej v podstate sledujeme ako mu hlavné postavy vlezú do domu, niečo sa stane a máme novú hlavnú postavu. Finále nevýrazné, za mňa teda nie. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

Trochu jiný děj.... Čekal jsem hru na kočku a myš, ale dostal jsem spíš příběh matky a kamaráda hlavního hrdiny. Ten se tam moc dlouho neohřál a pořád jsem doufal, že se zas dostane na scénu. Celkem zneklidňující pocit, jak soudci vše procházelo... Nenudil jsem se ani minutu. Mínus bylo, že jsme neviděli scény, jak všechny likvidoval.... Jen náznaky a divákovi nezbylo nic jiného, než si vše domyslet... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po psychedelické pololovecraftovce Wounds přichází Anvari s klasickým thrillerem a jakkoliv není I came by nijak objevné a nepřinese nic zásadního ty necelé dvě hodinky překvapivě slušně utečou.Co vyloženě potěší je směr, kterým tenhle kousek jde a který není pro podobné žánrovky úplně běžný. Jen by to chtělo přidat trochu atmosféry a trošku rozumnější postavy. Bonneville je jako hlavní padouch ok i přesto, že postrádá byť jen náznak hloubky a divák se nedozví proč dělá to co dělá a policie se chová překvapivě logicky a tak jak by se nejspíš chovala i v reálu. To se ovšem nedá říct o zbytku postav a jejich chování je minimálně dost naivní.I ony jsou navíc dost ploché až nesympatické (s výjimkou Kelly Mcdonald) a není výraznější důvod jim fandit...60% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama