Reklama

Reklama

Jen na skok

  • Velká Británie I Came By
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Maluje graffiti na domy, ve kterých bydlí společenská smetánka. V jednom sklepě přitom ale odhalí zvrácené tajemství a začnou se dít věci, které ohrozí jeho nejbližší. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Dle popisu jsem si říkal, že by to mohl být fajn atmosférický thriller. Příběh není nikterak originální, je to spíše taková kombinace několika žánrově obdobných námětů, nelze mu však upřít atmosféra, hlavní záporák je docela fajn, občas dojde i na nějaké překvapení či na nějaký ten zvrat. Snesl bych však mnohem svižnější tempo, hlavní postavy mohly být sympatičtější, finále mohlo být mnohem důstojnější a povedenější, neboť celý snímek dost kazí. Jen na skok je skrz na skrz průměrný thriller, který měl rozhodně na víc. 4/10. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Páčili sa mi zatim všetky Anvariho horory. Tu mal podľa mňa trochu problém s psychológiou postáv, keď sa namiesto vzťahov skutočnej hlavnej postavy (tej, ktorá vybojovala finále), venoval väčšinu času mäteniu ohľadom toho, kto onou hlavnou postavou vlastne má byť. Najintenzívnejším faktorom rozhodne ostáva, keď nám snáď coenovsky (Kelly Macdonald) neukázal, to najbolestivejšie. Pôsobí to civilne, aj keď v závere s tým významovo skôr kontrastuje (čo dosť divákov evidentne nepobralo). 75% ()

Reklama

papadoce 

všechny recenze uživatele

Hlavná postava bol teda riadny čurák. Divák má čo robiť, aby ju vnímal ako kladného hrdinu. Film má ale znepokojivú atmosféru od začiatku a drží diváka v napätí. Miestami je to celkom dusivé. To ako sa Tobi choval ku svojej mame bolo hodne cez čiaru. Mala ho vyhodiť z domu dávno. Prúser je, že bola psychologičkou a radila iným ako si usporiadať život, pritom ten svoj a jeho manželskú aj materskú stránku absolútne nezvládla. Život je plný paradoxov. Zaujímavou postavou bola práve tá negatívna v podaní Hugha Bonnevilleho. Číre zlo. Predstava, že tieto zverstvá sa skutočne dejú je desivá. Ak by raz zmizlo moje dieťa a nenašlo by sa, práve takáto predstava by ma totálne odrovnala a mučila celý život. Inak ten Tobiho kamarát bol tiež čistý retardér. Nechápem, že takáto generácia existuje a dožíva sa dospelosti. Sú to totálni lúzri a vypatlanci. Prvá hodina filmu bola skutočne parádne vystavaná. Do tej doby výborný temný thriller. Bohužiaľ od sedemdesiatej minúty sa začali niektoré postavy správať nelogicky a celé to vyvrcholilo fakt stupídnym záverom. Je to škoda, mohlo to siahať s prehľadom na štyri hviezdy. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

2 chlápci se vloupávají do baráků prachatých lidí a zanechávají tam grafity. Jednoho to přestane bavit, protože jeho žena čeká děcko a on nechce do vězení tak zůstane jen jeden a ten se vloupe do domu kde objeví ve sklepě zmučeného Inda chce mu pomoct a umře pak ho jeho matka a ten druhý hledají. Bohužel jako thriller je to nudné a stopáž je zbytečně dlouhá  navíc se ani nedozvíme proč to dělá a scénář je děravý jak řešeto navíc neobsahuje to ani žádné násilí klidně bych to pustil i 12 letým děckám . Třeba matka oběti stojí pořád před autem toho chlápka a on si nedokáže dát věci dohromady a ani ji nepodezřívá a největší úlet je konec jelikož ten černoch tam zanechal dna a film to vůbec neřeší. Je sice pěkné, že někoho zmlátíte a upozorníte na něho, ale pořád je to trestný čin. 40 procent ()

Galerie (54)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno