Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Campana dostal speciální úkol: vypátrat dceru bohatého průmyslníka, která se ztratila kdesi v Mexiku. Nejde o běžný případ, protože Marie je z těch lidí, kterým krajíc vždy spadne namazaným dolů a které smůla neopouští ani ve spánku. Campanovi má pomoci Perrin, jenž patří mezi ony "vyvolence" stejně jako Marie. Detektiv Campana nechce věřit, že to Perrin nedělá schválně a tak, když se nedívá vymění při jídle solničku za cukřenku a ještě povolí víčko. Perrin si neomylně osolí kávu... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (187)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Člověk by ani neřekl, jak to může Depardieuovi a Richardovi společně tak skvěle fungovat. Ti dva jsou od sebe po všech stránkách natolik vzdáleni, že se někde v té dáli schází a přesně do sebe zapadají. Nejvíc mě na filmu pobavil fakt, že v něm vystupuje postava, která je ještě smolařštější, než takřka všechny podobné Richardovy role dohromady. A právě podobný smolař Richard ji má nalézt. Dvojitou návštěvu kasina jsem ztrávil s málem roztrženou hubou, stejně tak vězeňské prohození charakterů nebo tekutý písek..... ()

Inozuka 

všechny recenze uživatele

Absolutně nejlepší Richard, navíc doplněný o ranaře Depardieu. Jedna hláška střídá druhou a bránice si neoddechne ani na chvilku. Naprostá esence Richardovských smolařů a potrhloušů zasazená do akčního děje hledání jeho ženského protějšku. Nejlepší scény: letiště s vozíkem, rozhovor v letadle, návrat do baru, vězení, včela... Prostě všechno. Plná palba... ()

Reklama

topi 

všechny recenze uživatele

První film, ve kterém se po boku Pierra Richarda objevil Gérard Depardieu a spolu jako dvojice hned zafungovala na jedničku. Richard v roli smolaře, účetního Perrina je vyslán svým zaměstnavatelem do Mexika, kde má najít jeho ztracenou dceru, která je stejně "postižena" jako Perrin a jako doprovod se s ním na cestu vydává detektiv Campana. Bláznivé dobrodružství může začít.... ()

kamigava 

všechny recenze uživatele

Tak zatím nejlepší komedie s Richardem, kterou jsem viděl. Mám rád ten dobrodružný příběh, který je vtipný v každé scéně. Také je tu skvělá příležitost vidět Gérarda Deparieu v jeho mladších letech. Musím taky říct, že role vyštřovatele a drsňáka mu sedí velmi dobře. Např. ta scéna v tom baru poprvé a podruhé byla úplně boží. :) Kopyto předčilo moje očekávání. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Dalsi z komedii Francise Vebera, ktera sazi na rozdil dvou hlavnich postav. Depardieu je tu opet za drsnaka, navic je mladej a hubenej a Richard je tu opet za chudacka, ale snazi se ze sebe delat drsnaka, coz mu moc nejde, ale je to vtipny. Zapletka je asi nejpropracovanejsi z filmu, kde vystupujou tyhle dva herci a komickejch momentu je tady taky spousta, ale porad mi tu k uplne spokojenosti neco chybi. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (10)

  • Opici, která unese Francoise Perrina (Pierre Richard), hrál americký kaskadér. Měl však problém unést jak Pierra Richarda, tak i mnohem lehčího namaskovaného dvojníka. Z toho důvodu byl vyroben model vážící několik set gramů. Když se poprvé natáčela scéna, ve které se opice s Perrinem zhoupne po liáně, kaskadér manévr nezvládl a spadl na zem. Všichni na místě si mysleli, že je ten člověk mrtvý. Naštěstí si ale z incidentu odnesl jen drobné pohmožděniny. (Bernhardiner)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na letisku Orly v Paríži a v meste Acapulco v Mexiku. (dyfur)

Reklama

Reklama