Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Campana dostal speciální úkol: vypátrat dceru bohatého průmyslníka, která se ztratila kdesi v Mexiku. Nejde o běžný případ, protože Marie je z těch lidí, kterým krajíc vždy spadne namazaným dolů a které smůla neopouští ani ve spánku. Campanovi má pomoci Perrin, jenž patří mezi ony "vyvolence" stejně jako Marie. Detektiv Campana nechce věřit, že to Perrin nedělá schválně a tak, když se nedívá vymění při jídle solničku za cukřenku a ještě povolí víčko. Perrin si neomylně osolí kávu... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (188)

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Spojení nešikovného úředníka nosícího smůlu a ostříleného drsného detektiva v jeden pátrací tým, je kombinace, která si přímo říká o humorné situace. Sestava Pierre Richard – Depardieu, je sázkou najisto, navíc pod režijní taktovkou Francise Vebera, klasika francouzské komedie. Film přesto nedostál mému očekáváním. Například OTEC A OTEC, je jistě lepším filmem. Nejlepší hláška: „Mám tanec v krvi.“ 67% ()

Inozuka 

všechny recenze uživatele

Absolutně nejlepší Richard, navíc doplněný o ranaře Depardieu. Jedna hláška střídá druhou a bránice si neoddechne ani na chvilku. Naprostá esence Richardovských smolařů a potrhloušů zasazená do akčního děje hledání jeho ženského protějšku. Nejlepší scény: letiště s vozíkem, rozhovor v letadle, návrat do baru, vězení, včela... Prostě všechno. Plná palba... ()

Reklama

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Keď som letel naposledy, lietadlo zišlo z pristávacej dráhy. Vraj sa to občas stáva.“ Za týmto že stojí majster francúzskej komédie Francis Veber? Neverím. Narážanie do preskelných dverí a padanie z balkónov mi pripadalo vtipné, keď som mal 10 rokov, teraz je to prinajlepšom len úsmevné. Nuž, každý nejako začínal... 40 % ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 10/10 Děj 9/10 Hudba 6/10 Prostředí 7/10/// +Depardieu a Richard jsou úžasní, zábavné, chytré, vůbec ne trapné -gagy nejsou tak úderné, že by jste se smíchy váleli po podlaze/// Takovéto filmy se už dens netočí. Měl jsem chuť na nějakou starší klasiku, ale to, že mě bude tak bavit jsem opravdu nečekal. Výborné situace, perfektní dialogy, herecky naprosto skvostně zahrané. Mám chuť se na to hned podívat znovu, nebo dát si další jejich společný film. Jestli se chcete dobře bavit, sáhněte po tomhle filmu./// Celkem 82%/// Mimochodem tohle je můj 1500tý kometář .-) ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Pierre Richard a Gerald Depardieu v hlavních rolích v detektivní komedii? Upřímně, vůbec mi ty dva nešly do sebe i když oba (především Richarda) mám rád. Ale je to něco úplně podobného jako u Bourvila a Louise de Funese, jsou oba úplně jiní herci a tak jim to skvěle klape. A já našel svůj další filmový kult který budu milovat, protože Kopyto je unikatní film a ani na chvíli jsem jim Campanovi a Perrinovi nepřestal držet palce. K tomu kouzelná letní hudba Cosmy, a já si toto dobrodružství zamiloval. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (10)

  • Opici, která unese Francoise Perrina (Pierre Richard), hrál americký kaskadér. Měl však problém unést jak Pierra Richarda, tak i mnohem lehčího namaskovaného dvojníka. Z toho důvodu byl vyroben model vážící několik set gramů. Když se poprvé natáčela scéna, ve které se opice s Perrinem zhoupne po liáně, kaskadér manévr nezvládl a spadl na zem. Všichni na místě si mysleli, že je ten člověk mrtvý. Naštěstí si ale z incidentu odnesl jen drobné pohmožděniny. (Bernhardiner)
  • Pierre Richard zde jako hlavní hrdina vystupuje pod jménem Francois Perrin, stejně jako ve filmu Hračka (1976). (Evbad)

Reklama

Reklama