Reklama

Reklama

Nepřestávej dýchat

(seriál)
  • USA Keep Breathing
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Kdesi v kanadské divočině havaruje malé letadlo a jediná přeživší se musí poprat s živly i vlastními démony, aby zůstala naživu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

KarlN 

všechny recenze uživatele

Byla jednou jedna protivná blbka, kterou zajímala jen práce a na všechny okolo včetně táty totálně s*ala. Takže se jí to vrátilo karmou a pobytem u jezera mimo veškerá letoviska...kdyby si alespoň občas přečetla nějakou knížku o pobytu v přírodě, nemusela být za úplné vemeno. Ale měla prý svůj rytmus, který jí ostatní kolem narušovali, takže po havárii letadla se může konečně soustředit pouze na sebe a složitý rozbor otec-matka (mimochodem něco mezi důchodkyní a prostitutkou). Bože! Mimochodem vůbec nevím na co pořád u toho jezera čekala...asi až jí přivezou mekáč. No, drama jako bič! Dvě hvězdy za méďu, přírodu a hlášky "mrtvého maníka". ()

mata77 

všechny recenze uživatele

Čím dlhšie sa hlavná hrdinka borila v šlamastike, tým hlbšie upadala do snového a halucinujúceho stavu. Dej sa tak viac odpútaval od prítomnosti v divočine a motal sa v súvislostiach z minulosti. Preto aj príbeh, ktorý začína dobrodružne, sa postupne preleje do vzťahovej drámy. Škoda, že sa tvorcovia viac nepohrali s detailami v divočine a tým pádom by sa vyhli zbytočným chybám. Posledné dva diely boli vyložene nuda. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Tak tady fakt nic. Opravdu nečekejte nějakej survivor o tom, jak se borka po pádu letadla snaží dostat zpět do civilizace. Žádný Bear Grylls nebo Na ostří nože se opravdu nekonají. Tady hrají jim vnitřní pochody, a to je prostě tragédie. Všudypřítomné flashbacky totálně o ničem a typka je každým dílem protivnější. Nemluvě o zbytečnosti všeho toho okolo, kdy je asi jasné, že tvůrci prostě na pořádnou akci neměli peníze, tak museli zalepit čas co možná nejlevněji. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

STRATA ČASU...jeden z najzbytočnejších seriálov, aký bol kedy natočený. Po úvodnej sebaukájacej vsuvke pre liberálnych trotlov o zlých bielych bububu ujoch, mladej sebavedomej strašne silnej klitorisáčke, pochopiteľne z multikulti páru a jej dysfunkčnej rodine a o tom ako ona je tou najpracovitejšou ženou (aký to kontrast s realitou keď ja, biely utláčaný muž strávim v práci 21 z 22 dní počas leta a klitorisáčky z friendlistu na Fakebuku dávajú storky ako sedia či ležia hore pičou a nič nerobia) sa dočkáme trápneho pokusu o survival film bez štipky nápadu a akcie s takým množstvom flashbackov že ich dĺžka prevyšuje hlavný príbeh a tým pádom je všetko zle. Za niekoľko dobrých záberov prírody a príjemnú hudbu, miestami solídnu kameru zhovievavé 2*, zostrihať to na 75 minút bol by to podpriemerný film, takto je to veľmi slabý seriál. ()

paber778 

všechny recenze uživatele

První díl nalákal - ale to by nesměl být Netflix.  Obléknout se do vody, aby jí nebyla zima, převařovat nejčistší vodu na světě a banální otravné flashbacky - to si  tvůrci dělají prdel? Kdo a pro koho to točí - je snad nastupující generace úplně vypatlaná? Celkově konstatuji, že dobré nebo aspoň koukatelné filmy se už přestaly točit, to co se nyní na Netflixu a HBO nabízí jsou zoufalé multikultitranssračky. Jeden bod přiznám za krásnou přírodu. ()

Galerie (101)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno