Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nutně potřebuje práci, aby se mohla postarat o dceru. Nastoupí proto do farmaceutického start-upu, kterému se moc nedaří, a zaplete se tam do nebezpečného spiknutí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (143)

POMO 

všechny recenze uživatele

Vliv Vlka z Wall Street přetrvává. Pain Hustlers jsou o dalším podnikatelském úspěchu podle skutečné události, který nebyl úplně zákonný. Na Emily Blunt v hezkých kostýmech se dobře kouká, Andy Garcia jako miliardářský boss je libový. Film se ale pohybuje v šablonách, chybí mu autorský režijní rukopis a přestože nenudí, jeho hodnota je pouze ve vysvětlení fungování obchodu s léky od výrobce po uplácení doktorů, kteří by je jinak nepředepisovali. Chamtivost a sobeckost, které zničí životy pacientů. Postava Emily Blunt jediná s výčitky a lítosti. A toť vše. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

slušně šlapající jednohubka, která ovšem přišla s křížkem po funuse a stylizace do jakéhosi farmaceutického Wlka z Wall Street jí spíš ubližuje než pomáhá. Naštěstí je tu ale skvělá Emily Blunt, která to s přehledem táhne i ve slabších momentech. Víc jak na jedno podívání to každopádně není. Na to aby Pain Hustlers opravdu chytli za srdce jsou totiž až moc povrchní a nejdou nijak extra do hloubky. To platí jak o příběhu, tak o postavách, které jsou až na Emily celkem jednorozměrné...70% ()

Reklama

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Volné zpracování příběhu o chamtivosti a nelegálních praktikách ve farmaceutickém businessu, které nenadchne, ale zabaví. Liza Drake je vlastně ideální filmovou postavou, která raketově vystřelí, abychom krátce na to mohli sledovat její nevyhnutelný pád plný pochyb a výčitek. A nutno říct, že Emily Blunt mi v roli připadala velmi přesvědčivá. Kromě ní potěší i vedlejší postavy - na hvězdné obsazení jsme u produkce Netflixu ostatně již zvyklí. Chtělo by to však trochu přitlačit na pilu, protože z tohoto motivu toho určitě šlo vytřískat víc. Byť se zdá, že se o to tvůrci místy snaží, nový Vlk z toho nebude. Bohužel. ()

djfun 

všechny recenze uživatele

Farmaceutický "Vlci z Wall Street" a Emilka v Leových kalhotách, což jí nejen sluší, ale i dost sedí:) Před dvaceti lety by Pain Hustlers byla totál bomba, dnes už sice nic překvapivého (bohužel), přesto záživná jízdička, kterou s plynem na podlaze kočíruje Emily Blunt: tupá, neomalená, otevřená - záleží na tom, kterej překlad jejího jména si vyberete... za mě platí všechny tři a vzhledem k vývoji její postavy přesně v uvedeném pořadí! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„…MÁTE TÝDEN NA TO PŘESVĚDČIT NĚJAKÉHO DOKTORA, ABY PŘEDEPSAL TEN LÉK…“  Takže doktoři jsou stejně chamtivý a nadržení jako ostatní… a farmaceutickej průmysl je byznys jako prase… K tomuhle (ne)překvapivýmu zjištění je uzpůsobenej příběh, kterýmu vládne Emily Blunt a společně působěj na jednoduchý divákovy pudy… inu, proč né, páč kdo by nechtěl bejt bohatej, že? Dobrej film na zajímavý téma, navíc s dobrým obsazením, ve kterým se dá najít i kousek vtipu.  /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Film je založen na knize „The Hard Sell“ (2022), kterou napsal Evan Hughes. 2.) Jde o volnou adaptaci skutečného příběhu, takže například hlavní postava Liza Drake v onom příběhu vůbec nefiguruje. 3.) Thx za titule „Vít Bezdíček“. ///                         PŘÍBĚH  *****  HUMOR  *  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Galerie (89)

Zajímavosti (2)

  • Snímek je volným zpracováním skutečného příběhu, který odhalil novinář New York Times, Evan Hughes. (Olík)
  • Film sa natáčal v Savannah a Atlante (Georgia, USA) a v štáte Florida (USA). Obdobie natáčania trvalo od 22. augusta do 25. októbra 2022. (Arsenal83)

Související novinky

Fantastická zvířata mají stopku

Fantastická zvířata mají stopku

27.10.2023

Přestože David Zaslav, nový šéf Warner Bros. Discovery ustavičně tvrdí, že studio nesáhlo na značku Harryho Pottera od konce Relikvií smrti (a i tak si ty uplynulé roky od premiéry trochu plete),… (více)

Reklama

Reklama