Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Šokující nástěnná malba odhalí, s kým to studenti z Hartleyské střední potají táhnou. Její autorku Amerie kvůli tomu ale všichni zavrhnou. (Netflix)

Recenze uživatele Kikyo k tomuto seriálu (2)

Škola zlomených srdcí (2022) 

Udivuje mě zdejší poměrně vysoké hodnocení. Mě se seriál moc nelíbil a to především proto, že sympatické a charakterově mi sednoucí postavy jsem tady hledala horko těžko. Nevím, jestli je to tím, že Australani jsou opravdu někde "jinde" nebo je to náhoda, ale nemůžu si pomoct. 2 hvězdičky dávám hlavně díky představitelce Queenie. Ta jediná se mi tam líbila. Jinak dialogy atd. mi přišly podivně strohé bezemoční a křečovité. Asi nejsem na australskou tvorbu zvyklá, ale prostě mi tady dost věcí chybělo... ()

Série 2 (2024) (S02) 

První řada se mi moc nelíbila a dokoukala jsem to spíše ze setrvačnosti. Postavy mi nebyly tak úplně sympatické a celkově to na mě působilo až moc ujetě. Druhá série mě chytla skoro hned od začátku a k postavám jsem si opravdu vybudovala vztah a záleželo mi na nich. Nebylo to celé tak povrchní, jako se to zdálo v 1. sérii, takže ze 2 hvězd jdu tady rovnou na 4 a doufám, že další série bude stejně tak dobrá, ne-li lepší. ()

Reklama

Reklama