Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicátníkovi Jonasovi (Jan Nedbal) se momentálně nedaří. Dlouho bral antibiotika, takže je mimo formu, a trenér (Ondřej Malý) ho do nadcházejícího boxerského klání nenominuje, v práci se popral s homosexuálním zákazníkem (Vojtěch Hrabák) a čelí kvůli tomu trestnímu oznámení a také se tak trochu zapletl se svojí kolegyní Silvou (Kateřina Marie Fialová), což se logicky nelíbí Jonasově přítelkyni Kláře (Kateřina Klausová). Ten zdaleka největší problém ale Jonas před všemi tají. Podezření na rakovinu konečníku se sice naštěstí nepotvrdí, způsob léčby poškozeného tlustého střeva ho nicméně šokuje – má si do zadku pravidelně zavádět dilatátor! (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (73)

jujec odpad!

všechny recenze uživatele

Neprostá tragedie. Napadnu homosexuála v baru, ale pak se za ním jdu radit, jak si něco strčit do zadku. Jako proč by mi někdo, komu jsem ublížil, měl radit? A hlavně, na internetu určitě je spousta informací (teda odhaduju, hledat jsem to nezkoušel). Příběh naprosto nedůvěryhodný, tragický, homofobní. ()

Igy007 

všechny recenze uživatele

Budu tady asi za debila, přestože naprosto chápu všechny, které ten film naštval nebo dokonce urazil. Při vší té zvrácené ideologii už jsem taky na spoustu věcí pěkně nabroušená. Mně se ten film moc líbil, stejně jako většina ostatních Vejdělkových filmů. Je to zvláštní, že na mě tak funguje, protože jinak obvykle podobný typ filmů vlastně nesleduju. SPOILER : Měla jsem radost z happy endu. Všechno všecičko tam dobře dopadlo a já měla po shlédnutí lepší náladu než předtím. Ale jak říkám - naprosto chápu všechny, co na to nadávaj :-) ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Nechápu. Proč? Pro koho? Pointa? Nebuďte zlí na homosexuály!? Mohou se vám hodit jejich rady ohledně zavádění předmětů do análního otvoru. Být homosexuál tak si pana režiséra za tohle pozitivní promo asi najdu.. Za tu rádoby osvětu ohledně rakoviny střev, která kosí Čechy hlava nehlava dávám za jeden anální kolík. Eh.. To je komentář... Když k tomuhle fakt nic lepšího napsat nešlo. Pardon.  * ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Je asi hodně nepravděpodobné, aby se takový příběh mohl odehrát i ve skutečnosti byť jen zpoloviny podle Epsteinova dost naivního scénáře. Navíc ani herecké výkony většiny zúčastněných nejsou kdovíjak přesvědčivé. Logicky mi z toho tedy vychází, že jde o nejslabší snímek z téhle krapet ulítlé filmové série s podtitulem Lékař léčí, láska uzdravuje. (45%) ()

Esgalnor odpad!

všechny recenze uživatele

Tesil jsem se alespon na takovy ten zabavny nedelni bizar, u ktereho se clovek pobavi nad jeho nekvalitami, vysledek je ale proste jenom spotrebni, plytka a nudna zalezitost prakticky bez zapletky, kde me ani nenapadlo se nad necim treba pousmat. Tragicky scenar, tragicky herectvi, naprosto zamenitelny vizual a navrch jeste otresna hudba. Nevedel jsem, jesti sleduju nahodnou epizodu levny a produkcne nenarocny Ulice nebo opravdu jedno ze ctyr nedelnich lakadel pro primetime CT, za kterym stoji drzitel Ceskyho lva. Tady proste nebylo vubec nic! A jestli ma tohle byt reprezentace mensin na verejnopravni televizi, tak je mi z toho jeste navic trochu smutno. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Praze. (SONY_)

Reklama

Reklama