Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kamarádi Slim (Stephen Dorff), Otis (Clé Bennett) a Frank (Steven McCarthy) a jejich kamarádka Alex (Karen Cliche) mají v životě jedinou vášeň: rychlost. Na snowboardu i na bruslích se mění v partu, která vyznává maximální riziko: jejich heslem je rychlost a drzá odvaha. Proč své schopnosti neuplatnit k vlastnímu obohacení a zábavě jako bankovní lupiči? Nevšední kvartet zjišťuje, že díky svým schopnostem má šanci uniknout těžkopádné oficiální spravedlnosti. Plány čtveřice jsou stále odvážnější a jejich útěky stále smělejší. Slim vymyslí šíleně odvážný plán, který má všem vytřít zrak: podniknout pět po sobě následujících loupeží v pěti dnech se ziskem 20 milionů dolarů. A potom jít od toho... Jenže nic není tak snadné, tak se to zdá z nadhledu snowboardu. Kamarádi se musejí poprvé vážně utkat s policií - a s mafií! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (72)

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Málokdy se stává, aby čistokrevný zástupce béčkových řad pobral takovou dávku zábavy. Gérard Pirès prokazuje nemalé zkušenosti v akčně-adrinalinovém subžánru, ve kterém kdysi zplodil nejúspěšnější Taxi a některé záběry napovídají, že rozpočet byl využit do posledního dolaru. Kaskadérské kousky v čele s kamionem řítícím se po levé straně nápravy dozajista ukojí libido každého náruživého adrenalinaře a oba ženské vrcholy milostného trojúhelníku jsou jednoduše k sežrání. Rovněž hláškující uklízeč "Elvis" jako by vypadl z oka brutální cynické gangsterky a směle spěje k nadžánrové sympatičnosti. Tupost celé zápletky je překryta spolehlivě. Podtržteno a sečteno - velice kvalitní řemeslo, které příjemně překvapí, pokud jste naladěni vypnout a nic od něj nečekáte. Jestliže si na sebe vydělá, mohl by se Pirès vrátit s něčím ještě vybroušenějším. Já osobně ho v kině podpořím... ()

WoWoW 

všechny recenze uživatele

Pokud přehlédnu všechno co dělá dobrý film dobrým filmem, tak bych asi měl dát 5 hvězdiček, ale to já nepřehlédl, a tak mi na tomto filmu nepřišlo dobré skoro nic, pravdu jedna věc ano. Hrozně se mi líbil naklaďák postavený jen na jednu stranu kol a za to je ta 1 hvězdička a ta druhá je za to, že většina postav byli fakt tupci k pohledání. ()

Reklama

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Při úvodních titulcích jsem si říkál: Hm, Gérard Pirés, to mi něco říká. Již na začátku filmu jsem si říkal, jak moc to připomíná Taxi, ale to spojení mi vůbec nedošlo, i když ten rukopis je tam jasně znát. Je škoda, že film sráží pár děr ve scénáři a naprostá neschopnost vzbudit nějaké napětí, i když se o to úzkostlivě snaží, protože již od začátku na člověka dýchne skvělou atmosférou a je prošpikován několik velice cool momenty. Stephen a Natasha sice tvoří na plátně skvělý tým, ale zbytek herců hraje nějaké druhé až třetí housle a tak to lépe prostě dopadnout nemůže. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Nejel tudy někdo na kolečkových bruslích? Ano. Jel. A že to byla úchvatná jízda, radost pohledět. Partě zdvořilých zlodějů však zkříží plány pan nezdvořilý a hned vzápětí pan neslušný se šikovným nožíkem na králíky. Po dvou nechutných vstupuje do hry sexy kráska s kvérem na štíhlém stehně. Houstnoucí ovzduší provětráme padákem a nášlapnou minou v duchu sentence: udělej banku a zmiz. P.S. A buď slušný a řekni prosím. ()

Netinka 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem si oblíbila hlavně proto, že zločinci jako v klasických filmech nejsou potrestání a spíše jsem fandila jim než druhé straně. Zločinci opravdu zločin berou jako sport a každý další zločin je pro ně tvrdý výcvik jak v bazéně tak například na kolečkových bruslích. Je to odpočinkový film, kde lehčí akce nezatíží mozek a je na co koukat. Doporučuji pustit si třeba večer po náročném dni, určitě tím nic nezkazíte. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama