Reklama

Reklama

Metoda Markovič: Hojer

(seriál)
  • Česko Hojer (pracovní název) (více)
Trailer
Česko, 2024, 5 h 47 min (Minutáž: 57–62 min)

Režie:

Pavel Soukup

Scénář:

Jaroslav Hruška

Kamera:

Ondřej Belica

Hudba:

Janny Richter

Hrají:

Petr Lněnička, Petr Uhlík, Sarah Haváčová, Václav Neužil ml., Adam Mišík, David Prachař, Michal Isteník, Vojtěch Kotek, Dano Heriban, Petr Reif (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Co se stane, když zlu nastavíte lidskou tvář? Skutečný příběh muže, který se díky své metodě stal kriminalistickou legendou. Seriál podle případů kriminalisty Jiřího Markoviče se zaměřuje především na jeho výjimečný vztah se sériovým vrahem Ladislavem Hojerem. Bez příkras ukazuje reálnou policejní práci v tehdejším ČSSR. Odehrává se v několika časových rovinách a na pozadí nejděsivějších vražd 70. a 80. let. (Voyo)

(více)

Recenze uživatele kubas369 k tomuto seriálu (7)

Metoda Markovič: Hojer (2024) 

8/10. Český Mindhunter je suverénní podívaná s excelentním Uhlíkem jako Hojerem. S Markoviče mám rozporuplné pocity, jeho postoj chápu a do určité míry s ním souhlasím ale on jde doopravdy hluboko až za pochopitelnou mez. Celkově to je povedený počin, který funguje, jen mi příjde že je přeci jen trochu přeceňovany, ale lepší než aby zapadl, což se také mohlo stát. ()

Ženská oběť (2024) (E02) 

8/10. Je to trochu guláš, kde se několik linek mixuje dohromady a já chápu proč to je tak vystavěné ale podle mého to nefunguje, tak jak si tvůrci představují. Rekonstrukce byla fakt skvostně nepříjemná. ()

Poslední facka (2024) (E03) 

9/10. Takže český Mindhunter. Ten kluk co hraje Hojera je frajer nebo magor. ()

Reklama

Rodinná záležitost (2024) (E04) 

8/10. Vše padá do deprese i díky osobnímu životu. ()

Chyba systému (2024) (E05) 

8/10. Je to ubíjející, nebýt návštěvy Slovenska a mileneckých extenpore jsem v depresi. Jinak vzít ho domů na kafe je už hodně za hranou. ()

Cesta ke světlu (2024) (E06) 

8/10. Tvl co je to za nesmysl jejich úkolem je najít pravdu a objasnit toho co nejvíce, jak si někdo může dovolit to vyšetřování zastavit? Díky jednomu sráči může být x zločinů naprosto zbytečně nevyřešených. ()

Reklama

Reklama