Reklama

Reklama

Začalo to jedné žhavé noci

  • USA One Night at McCool's (více)
Trailer

Obsahy(1)

Všechno to začalo jednu noc v baru jménem McCool´s. Tentokrát zde bylo docela rušno. Randy (Matt Dillon) zde pracuje jako barman. Právník Carl (Paul Reiser) tu setrvává ješte po uzavírací době. Detektiv Dehling (John Goodman) je zde kvůli kriminálnímu činu. Je to snad mrtvé tělo, které spojilo tyto muže dohromady? Nejenom napětí, které tu vládne, ale i okouzlující mladá žena, příhodně pojmenovaná Jewel - šperk, klenot, skvost, drahokam - vyberte si, co chcete. Jewel (Liv Tyler) donutila všechny tyto tři muže přemýšlet o tom, jak by ji dostali, donutila dva z nich zapomenout na své (žijící!) manželky a jednoho z nich na již zemřelou ženu. Až jeden z mužů označil tento mimořádný moment: "Sex a násilí, všechno v jednu noc, to je trochu moc." Ale s ženou, jako je Jewel, je třeba očekávat mnohem, mnohem víc. Víc kalamit než se tři muži obávají. A to, co ona očekává, je víc, než ji mohou ti tři chlapi dát dohromady. A starý najatý vrah Burmeister (Michael Douglas) z povzdálí čeká na příležitost.

První filmový projekt produkční společnosti Further Films Michaela Douglasa, který si v něm vychutnal menší roli vášnivého hráče binga a hlavně zabijáka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Výsledky z ostatních webů: IMDb - 6,1/10 | Rotten Tomatoes: Tomatometer - 33%, Audience Score - 39% | FDb.cz - 70.3% | Tak tomuhle se říká žhavý nářez! Perfektní film s naplno fungujícími gagy a výborným obsazením na čele snímku. Film hned od začátku začíná skvěle a ukazuje různý pohled tří chlápků, kteří se snaží dostat (ať už zastřelit, nebo, však vy víte..:-) jednu hot ženskou, kterou přesvědčivě ztvárnila Liv Tyler. Z ústředního tria vládne Matt Dillon, Paul Resier a John Goodman také nezaostávají, ale jako vždy nás dostal Mike jako nájemný vrah... Závěr navíc vše dvakrát vtipně podtrhl... :-) 80% ()

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době fakt dobrá komedie plná černého humoru, který já můžu. Herecké obsazení je famózní a Liv Tylerová je nádherná a v tomto filmu se mi líbila jako v žádném jiném filmu před tím. Velmi zajímavé jsou zápletky a vzájemný propletenec vztahů, který nám chlapům dokazuje jak a kolik mužů si ženská dokáže omotat kolem prstu. ()

Reklama

Ygnor 

všechny recenze uživatele

Docela milý, lehce načernalý komediální film. Goodman byl přesvědčivý, Dillon mě sral, Douglas byl (jak již tady padlo) stylizovaně odporný, potěšil mě neokázalý Reiser v řetězech, s obojkem a kroužky na bradavkách...;-D Tylerová je hezká, ale femme fatale to prostě není. Zasmál jsem se nahlas jen jednou, ale i tak mírný nadprůměr. ()

lebowski 

všechny recenze uživatele

Rozhodoval jsem mezi 4 a 5, spíše něco mezi, byl jsem velmi příjemně překvapen, každý mluví o tom samém z jiného pohledu, vše do sebe zapadá a člověk se musí smát, závěrečná přestřelka s jinou hudbou a je to drsný závěr, takhle bláznivá komedie, Goodman je už klasik,ostatní také dobří. Pro každého černý humor není. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Au, tak pri tomto snímku s nami muselo súcitiť aj ženské publikum. :) Strašne neodolateľná komédia, ktorú robí tak super pozeravou ani nie tak sexi Liv Tyler, ale nesmierne krutý a dlhý maratón hlášok, vtipov a skvelej nápaditosti. Samozrejme, k celkovému úspechu sa pričinil hlavne spôsob spracovania, tri príbehové roviny, ktoré rozprávajú vlastne jeden príbeh z rôzneho uhlu pohľadu. Záverečné splynutie do absolútne famózneho záveru patrí k vrcholným scénam čiernych komédií. Škoda, že každý príbeh mal pred tým skvelým záverom niekoľko múch, inak by to bolo dokonalé. Takto je to aj tak dokonalé, ale. 85%. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • Jednu z hlavních rolí ve filmu ztvárnil Paul Reiser, známý díky seriálu Jsem do tebe blázen (od r.1992), kde jeho seriálovou partnerku zahrála Helen Hunt, jež v tomto filmu ztvárnila malou roli řidičky trucku. Její scéna byla ale z finální verze filmu vystřižena. (Lorge)
  • Film, který můžeme zahlédnout na DVD u právníka je Hamilton, režíroval jej také Harald Zwart. (Tygrys)

Reklama

Reklama