Reklama

Reklama

Začalo to jedné žhavé noci

  • USA One Night at McCool's (více)
Trailer

Obsahy(1)

Všechno to začalo jednu noc v baru jménem McCool´s. Tentokrát zde bylo docela rušno. Randy (Matt Dillon) zde pracuje jako barman. Právník Carl (Paul Reiser) tu setrvává ješte po uzavírací době. Detektiv Dehling (John Goodman) je zde kvůli kriminálnímu činu. Je to snad mrtvé tělo, které spojilo tyto muže dohromady? Nejenom napětí, které tu vládne, ale i okouzlující mladá žena, příhodně pojmenovaná Jewel - šperk, klenot, skvost, drahokam - vyberte si, co chcete. Jewel (Liv Tyler) donutila všechny tyto tři muže přemýšlet o tom, jak by ji dostali, donutila dva z nich zapomenout na své (žijící!) manželky a jednoho z nich na již zemřelou ženu. Až jeden z mužů označil tento mimořádný moment: "Sex a násilí, všechno v jednu noc, to je trochu moc." Ale s ženou, jako je Jewel, je třeba očekávat mnohem, mnohem víc. Víc kalamit než se tři muži obávají. A to, co ona očekává, je víc, než ji mohou ti tři chlapi dát dohromady. A starý najatý vrah Burmeister (Michael Douglas) z povzdálí čeká na příležitost.

První filmový projekt produkční společnosti Further Films Michaela Douglasa, který si v něm vychutnal menší roli vášnivého hráče binga a hlavně zabijáka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

Jordan 

všechny recenze uživatele

plnoštíhla ryšavá Liv Tyler ako malomestská femme fatale s príšerným vkusom a jedným celkom obyčajným snom a traja muži, ktorým prevrátila život hore nohami . . . a ako bonus - nesmierne pohodový elvis-style Douglas; to tvorí veľmi príjemnú, zábavnú čiernu komédiu plnú vtipných gagov, hlášok a vydarených scénok; čo všetko je muž ochotný urobiť pre ženu a žena pre . . . domov :) pre obdivovateľov ženských kriviek odporúčam scénu: umývanie auta a vyzývam pána Zwarta, aby urobil Directors cut s pretočenou a predĺženou scénou "Liv Tyler a manželka Paula Reisera na záhrade", pre všetkých, ktorí majú radi filmové odkazy - z ktorého filmu pochádza brat Utaha? "BINGO!" a DVD ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

----- "Máš ráda vodu ?" ----- Miluju ji ! Je to má druhá nejoblíbenější věc." ----- "Vážně ? A co je ta první ?" ----- Ano - je to přesně tak, jak předpokládáte: Za vším hledej ženu. Čekají vás nejenom žhavé noci, ale i dny - zlehka a úmyslně i trochu ledabyle přetřené na černo ... tak, aby prosvítal barevný podklad ... tak, abyste zůstali nad věcí - a přitom si mohli vychutnat skvělou zábavu. ()

Reklama

Kratoc 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že to bude blbost. Naštěstí jsem se hodně moc zmýlil. Liv Tyler je sexy, že člověk pomalu zapomíná na ostatní herce, ale ve skutečnosti hrají velmi dobře a humor je sice poněkud černý, ale komu to vadí? Vtipné to je :) A já se bavil. Nikdo přece od takového filmu nečeká, že bude sbírat Oscary, ne? ()

Ygnor 

všechny recenze uživatele

Docela milý, lehce načernalý komediální film. Goodman byl přesvědčivý, Dillon mě sral, Douglas byl (jak již tady padlo) stylizovaně odporný, potěšil mě neokázalý Reiser v řetězech, s obojkem a kroužky na bradavkách...;-D Tylerová je hezká, ale femme fatale to prostě není. Zasmál jsem se nahlas jen jednou, ale i tak mírný nadprůměr. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nejsem žádnej gay. Přišel jsem opíchat bratrancovu holku." Škoda, že se mi Jewel jen líbí. Ona bohužel není tou, pro kterou bych se přiznával k vraždě, ničil důkazy nebo si nechal nasazovat obojek. Ovšem tři nadržení idioti se našli, tak si pojďme poslechnout jejich verzi příběhu, kterou se zpovídají znuděnýmu vrahovi, zmatený psycholožce a nadrženýmu knězi. Já se u toho bavil královsky, takže můžu doporučit vtípek související s Volným pádem, přestřelku v rytmu YMCA nebo setkání Carla s kontejnerem. A jelikož mám pro strach uděláno, tak bych se do boje s Jewel nebojácně pustil. Sice bych po deseti minutách přišel o dům, auto, sbírku hokejovejch kartiček i koule, ale se ztrátama se v boji musí počítat. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • Postava Utahova bratra (Andrev Dice Clay) odkazuje svým vzezřením na dřívější film Michaela Douglase Volný pád (1993). (Lorge)
  • Natáčení probíhalo v Los Angeles, Pasadeně, La Crescentě, Agoura Hills a Winnetce v Kalifornii (USA). (Tygrys)

Reklama

Reklama