Reklama

Reklama

Začalo to jedné žhavé noci

  • USA One Night at McCool's (více)
Trailer

Obsahy(1)

Všechno to začalo jednu noc v baru jménem McCool´s. Tentokrát zde bylo docela rušno. Randy (Matt Dillon) zde pracuje jako barman. Právník Carl (Paul Reiser) tu setrvává ješte po uzavírací době. Detektiv Dehling (John Goodman) je zde kvůli kriminálnímu činu. Je to snad mrtvé tělo, které spojilo tyto muže dohromady? Nejenom napětí, které tu vládne, ale i okouzlující mladá žena, příhodně pojmenovaná Jewel - šperk, klenot, skvost, drahokam - vyberte si, co chcete. Jewel (Liv Tyler) donutila všechny tyto tři muže přemýšlet o tom, jak by ji dostali, donutila dva z nich zapomenout na své (žijící!) manželky a jednoho z nich na již zemřelou ženu. Až jeden z mužů označil tento mimořádný moment: "Sex a násilí, všechno v jednu noc, to je trochu moc." Ale s ženou, jako je Jewel, je třeba očekávat mnohem, mnohem víc. Víc kalamit než se tři muži obávají. A to, co ona očekává, je víc, než ji mohou ti tři chlapi dát dohromady. A starý najatý vrah Burmeister (Michael Douglas) z povzdálí čeká na příležitost.

První filmový projekt produkční společnosti Further Films Michaela Douglasa, který si v něm vychutnal menší roli vášnivého hráče binga a hlavně zabijáka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

cab 

všechny recenze uživatele

Skoda nevyuziti daneho potencionalu ve vetsim meritku, protoze herci jsou super a muzika tez, ale pribeh koliba mezi vice zanry a u zadneho neuspeje, jak bych si predstavoval. Muzska sexualni posedlost nezna mezi a kdyz je na blizku pekna kost, ktera je navic dukladne uspokoji, udelaji cokoliv ji na ocich uvidi. Nejmocnejsi zbrani sveta je zenske prirozeni. 55% ()

cerbygerby 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komedie, s kvalitním hereckým obsazením, kde Liv Tyler hraje sexbombu a docela jí to jde... a kolem sebe má bandu 3 chlapíků kteří se do ní zbláznili, ale nebude tomu jinak než nakonec kdo se směje naposled ten se směje nejvíc..příjemně se na to koukalo, dobré obsazení, nápad dobrej - za mě 4* a 75% ()

Reklama

Ygnor 

všechny recenze uživatele

Docela milý, lehce načernalý komediální film. Goodman byl přesvědčivý, Dillon mě sral, Douglas byl (jak již tady padlo) stylizovaně odporný, potěšil mě neokázalý Reiser v řetězech, s obojkem a kroužky na bradavkách...;-D Tylerová je hezká, ale femme fatale to prostě není. Zasmál jsem se nahlas jen jednou, ale i tak mírný nadprůměr. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Liv Tyler byla krásná do svých zhruba dvadvaceti let, pak se z ní stala taková oplácaná paní. To by celkově nevadilo, pokud by s ní nebyly točené filmy, které mají zdůraznit její krásu, která ale už odkvetla. Kdyby tedy tento film vznikl o takových pět let dříve, možná by to splnilo záměr a krásná Liv by drtila rozkroky můžů včetně toho mého. Takhle jsem se jenom díval na tu Liv, která bývala krásná a říkal si "Co to proboha je?". Film mě naprosto minul a to tak, že jsem po půlhodině zavěsil....45% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pred 16timi rokmi ma to celkom bavilo. Dnes mi to uz pripada ako taka prilis primitivna komedia s hereckymi vykonmi jak z nejakeho porna. Jedna sexy kunda oblubuje troch debilov a poriadne ich vyuziva. Pribeh je miestami rozpravany z pohladu rôznych postav, ale jednotlive odlisnosti nie su natolko zabavne, aby to nezacalo byt po chvili otravne. Keby pri erotickych scenach Liv Tyler aspon nieco ukazala, tak by som snad dal aj tretiu hviezdu, ale kedze nic neukazala, tak mna Liv Tyler neoblbne tak ako chlapov v tom filme. 5/10. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • Jednu z hlavních rolí ve filmu ztvárnil Paul Reiser, známý díky seriálu Jsem do tebe blázen (od r.1992), kde jeho seriálovou partnerku zahrála Helen Hunt, jež v tomto filmu ztvárnila malou roli řidičky trucku. Její scéna byla ale z finální verze filmu vystřižena. (Lorge)
  • Natáčení probíhalo v Los Angeles, Pasadeně, La Crescentě, Agoura Hills a Winnetce v Kalifornii (USA). (Tygrys)

Reklama

Reklama