Reklama

Reklama

Kleo

(seriál)
  • Německo Kleo
Trailer 1
Německo, (2022–2024), 11 h 36 min (Minutáž: 41–56 min)

Kamera:

Martin Langer

Hudba:

Johnny Klimek

Hrají:

Jella Haase, Dimitrij Schaad, Julius Feldmeier, Vincent Redetzki, Vladimir Burlakov, Thandi Sebe, Marta Sroka, Yun Huang, Alessija Lause, Rodrigo Rojo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(14)

Obsahy(1)

Po pádu Berlínské zdi se bývalá východoněmecká špiónka rozhodne vypátrat ty, kdo ji zradili, odhalit jejich motiv a krutě se jim pomstít. (Netflix)

Recenze uživatele M.i.k.e k tomuto seriálu (2)

Kleo (2022) 

Kleo je dnes již bývalá agenta Stasi, kterou její vlastní agentrua/strana/děda hodili přes palubu a nechali jí zavřít do vězení. Po pádu režimu se Kleo dostane na svobodu a rozhodne se pomstít všem co tuhle zradu měli na svědomí. Těšil sem se na retro špionážní drama a místo toho jsem dostal takovou zvláštní polozběsilost se šílenou hlavní hrdinkou, která se chvílemi bere strašně moc vážně a chvílemi zase působí dost nadsazeně a já si úplně nejsem jistý jestli to byl tvůrčí záměr, nebo jestli se tvůrcům celá tahle série prostě vymkla z kloubů. Atmosféra přelomu osmdesátek a devadesátek je fajn a přebarvený vizuál taky není úplně k zahození, ovšem za celou dobu mě Kleo nedokázala ani trochu vtáhnout. Nemluvě o tom, že se mi ani nechtělo fandit agentce Stasi ať už by byla sebesympatičtější (což stejně není)...40% ()

Season 2 (2024) (S02) 

o chlup lepší než extrémně přepálená jednička. Retro vizuál je stále fajn, ubralo se na zběsilosti a dokonce i Kleo (které se mi nechtělo úplně fandit) je tu o něco sympatičtější. Žádný zázrak se sice nestal a tahle série se stále pohybuje na hraně průměru, ale jako jednohubka proč ne...50% ()

Reklama

Reklama