Reklama

Reklama

Kleo

(seriál)
  • Německo Kleo
Trailer 2
Německo, (2022–2024), 11 h 36 min (Minutáž: 41–56 min)

Kamera:

Martin Langer

Hudba:

Johnny Klimek

Hrají:

Jella Haase, Dimitrij Schaad, Julius Feldmeier, Vincent Redetzki, Vladimir Burlakov, Thandi Sebe, Marta Sroka, Yun Huang, Alessija Lause, Rodrigo Rojo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(14)

Obsahy(1)

Po pádu Berlínské zdi se bývalá východoněmecká špiónka rozhodne vypátrat ty, kdo ji zradili, odhalit jejich motiv a krutě se jim pomstít. (Netflix)

Recenze uživatele p.a.douch k tomuto seriálu (2)

Kleo (2022) 

Takže co asi k tomuto dílku napsat? Napoprvé mě to moc nechytlo, šílená agenta Kleo, přiblblý policajt a tak dále. No ale vyšla druhá řada, a tak jsem si řekl, že tomu dám šanci. No a nelitoval jsem. Nakonec to nabralo slušné grády a hrdinové i hrdinky a antihrdinové i antihrdinky se nám pěkně odkopali. Kdo vlastně tady rozhoduje, kdo je bídák a kdo hrdina? Všichni vlastně bojují za "správnou" věc. Takže po první řadě čtyři a hurá na druhou. ()

Season 1 (2022) (S01) 

Takže co asi k tomuto dílku napsat? Napoprvé mě to moc nechytlo, šílená agenta Kleo, přiblblý policajt a tak dále. No ale vyšla druhá řada, a tak jsem si řekl, že tomu dám šanci. No a nelitoval jsem. Nakonec to nabralo slušné grády a hrdinové i hrdinky a antihrdinové i antihrdinky se nám pěkně odkopali. Kdo vlastně tady rozhoduje, kdo je bídák a kdo hrdina? Všichni vlastně bojují za "správnou" věc. ()

Reklama

Reklama